Elektrische fiets verzekeren

Beoordeling Fiets­verzekering

Waarom onze Fietsverzekering?

 • Lage premie, top Fietsverzekering
 • Verzeker uw fiets én accu wereldwijd
 • Betaal geen eigen risico
Ik ben de chatbot. Waar gaat uw vraag over?

Welke Fietsverzekering past bij uw elektrische fiets?

Crost u graag het land door op uw elektrische fiets? Dan mag een betrouwbare verzekering niet ontbreken. Met onze Fietsverzekering kunt u uw favoriete tweewieler beschermen tegen diefstal en/of ongelukken. En ook fijn: uw accu is meeverzekerd. Ook voor diefstal of een poging daartoe.

Diefstal
Allrisk
Uw fiets is gestolen
Uw accessoires zijn gestolen
Schade aan uw fiets bij poging tot diefstal
Schade aan accessoires bij poging tot diefstal
Schade aan uw fiets door een ongeluk, omvallen of zelf gemaakt
Schade aan accessoires door een ongeluk, omvallen of zelf gemaakt

Voor de extra zekerheid

Bovenop de Fietsverzekering kunt u nog een handige extra dekking afsluiten.

Thuisbrengservice bij pech

In de middle of nowhere staan met een kapotte fiets – daar zit niemand op te wachten. Met deze dekking brengen we u én uw fiets naar een door u te kiezen adres in Nederland of 30 km over de Nederlandse grens. En is uw fiets gestolen? Ook dan helpen we u.

Meer informatie

Is mijn fietsaccu meeverzekerd?

Ja, uw fietsaccu is gewoon meeverzekerd tegen diefstal of een poging daartoe. Heeft u onze Allriskdekking afgesloten? Dan is uw elektrische fiets en accu ook verzekerd bij een ongeluk, valschade of schade die u per ongeluk zelf maakt. Wel zo’n fijn idee.

Waarom onze Fietsverzekering voor uw elektrische fiets?

Lage premie, top Fietsverzekering

We houden de premie laag en de kwaliteit van onze Fietsverzekering hoog. Precies waar het om draait! Bij onze Fietsverzekering bijvoorbeeld:

 • Bent u wereldwijd goed verzekerd tegen diefstal. Zet u uw fiets altijd en overal goed op slot (met een ART categorie 2-slot, eventueel elektronisch met E+), dan verzorgen wij de rest als het toch misgaat. Met 100% van de aankoopwaarde in de eerste 3 jaar!
 • Is ook schade door een poging tot diefstal goed verzekerd
 • Zijn alle extra’s aan en op uw fiets meeverzekerd. Dus ook uw accu, fietscomputer en kettingslot
 • Met onze Allrisk-dekking bent u ook goed verzekerd voor schade door een ongeluk of als uw fiets omvalt of omwaait. Ook schade die u per ongeluk zelf maakt is dan gedekt
 • Krijgt u uw eigen digitale Verzekeringsmap. Meteen iets aanpassen, een nieuw sleutelnummer doorgeven bij een nieuw slot, een schade melden en uitgekeerd krijgen of zelf een verzekering afsluiten. Bij ons gaat alles digitaal en dus supersnel en makkelijk
Elektrische fietsen ook goed verzekerd

Elke fiets is welkom bij InShared, dus ook een elektrische. Zo is uw accu gewoon meeverzekerd tegen diefstal of een poging daartoe. En heeft u onze Allrisk dekking? Dan is uw elektrische fiets en accu ook verzekerd bij een ongeluk, valschade of schade die u per ongeluk zelf maakt.

Geen eigen risico

Gewoon niet. Nul euro. Nada. Noppes.

Extra dekking Thuisbrengservice

Heeft u een lekke band of heeft u een ongeluk gekregen met uw fiets? En bent u meer dan 2 km van uw woonadres? Dan brengen wij u en uw fiets gratis naar huis met onze aanvullende dekking Thuisbrengservice . We brengen u ook als uw fiets is gestolen.

U mag elke dag opzeggen

Natuurlijk vinden we het jammer als u bij ons weg wilt. Maar daar heeft u dan vast een goede reden voor. Dus kunt u uw Fietsverzekering op elk moment stopzetten. Dan storten we het geld dat u eventueel van ons tegoed heeft, weer terug op uw rekening.

24/7 alarmcentrale bij nood of pech

Is er nood aan de man? Dan kunt ons 24 uur per dag bereiken door naar onze alarmdienst van Eurocross te bellen op +31 (0)71 364 17 62 . Ook vanuit het buitenland.

De Jaarbeloning: we geven geld terug

Blijft er aan het eind van het jaar geld over van de premie die we hebben gereserveerd voor schade? Dan geven we dat weer terug aan u als Jaarbeloning.

Lees meer over de Jaarbeloning

we all benefit

Voorwaarden en informatie­document

Voorkom diefstal van uw elektrische fiets

Met onze elektrische fietsverzekering is uw stalen ros gelukkig goed verzekerd tegen diefstal. Maar voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen. Met deze tips maakt u het criminelen lastig:

 • Investeer in een goed fietsslot. Kies voor een ART categorie-2 slot. U weet dan zeker dat het slot van goede kwaliteit is. Goed om te weten: als uw fiets gestolen wordt, krijgt u de schade alleen van ons vergoed als u minimaal een ART categorie-2 slot heeft. En vergeet u niet het sleutelnummer door te geven in uw Verzekeringsmap?
 • Bevestig uw e-bike aan de vaste wereld. Hiermee bedoelen we aan een lantaarnpaal, brug, fietsenrek of hek. Voor criminelen is het zo een stuk moeilijker om uw elektrische fiets mee te nemen
 • Stal uw e-bike op een drukke plek. Hoe drukker de plek, hoe lastiger het voor criminelen is om uw elektrische fiets te stelen. Een bewaakte fietsenstalling is natuurlijk altijd een goed idee

Wat vinden onze klanten van onze Fietsverzekering?

Zij gingen u voor:

En... overtuigd?

En? Overtuigd dat uw stalen ros bij ons in goede handen is? Sluit dan meteen uw nieuwe Fietsverzekering af. Het is zo gebeurd.