Goede keus verzekeringen Consumentenbond & MoneyView

Laatst gewijzigd op: 22 november 2021

Krijgt u alleen van het denken aan een nieuwe verzekering al hoofdpijn? Dan bent u blij met de Consumentenbond en MoneyView. Zij legden alle auto-, rechtsbijstands- en woonverzekeringen langs dezelfde meetlat om voor u de keuze makkelijker te maken.

Goede keus verzekeringen Consumentenbond & MoneyView

U heeft een spiksplinternieuwe auto voor de deur staan, net de sleutel van uw nieuwe woning gekregen of hoort een kennis praten over het nut van een rechtsbijstandsverzekering. Ineens komt u op het idee om nieuwe verzekering af te sluiten. Want: misschien kan het wel goedkoper, is er een verzekering die beter bij uw bolide past of is er een verzekeraar met voorwaarden zonder abracadabra. Alleen dan begint het grote gedoe. Na úren googelen bent u weinig wijzer en besluit u morgen verder te gaan met deze hoofdpijnklus. Morgen wordt overmorgen en overmorgen wordt volgende week. Voordat u het weet heeft u nog maanden dezelfde verzekering waar u eigenlijk niet tevreden over bent. Hartstikke zonde.

Keuzestress is verleden tijd

Gelukkig kan het ook anders. De Consumentenbond en MoneyView kijken ieder jaar welke auto-, rechtsbijstands- en woonverzekeringen de beste keus zijn. Beide bedrijven hebben namelijk dezelfde missie: zorgen dat consumenten vinden wat ze zoeken en krijgen wat ze willen, zonder winstoogmerk. Ook in 2021 keken ze welke auto-, rechtsbijstands- en woonverzekering de beste koop is, de voordeligste prijs hebben en de duidelijkste voorwaarden. Hierdoor is keuzestress voor eens en voor altijd verleden tijd.

De beste auto-, woon- en rechtsbijstandsverzekering

De Consumentenbond nam de autoverzekeringen in ons land dit jaar meerdere keren onder de loep. In januari, april én oktober werd de WA en Allrisk Autoverzekeringen van InShared als Beste koop gekozen. Zo is op de website van de Consumentenbond te lezen: “De WA-polis heeft goede aanvullende dekkingen, zoals een schadeverzekering inzittenden. Zowel in binnen- als buitenland biedt deze verzekering een uitgebreide dekking.” Begin december vergeleek de Consumentenbond verschillende rechtsbijstandsverzekeringen. Goed nieuws: InShared kwam hierbij als beste uit de test. Hiermee werd de gedoodverfde koploper ABN Amro van de troon gestoten. Wat de vergelijkingswebsite onder andere aansprak, is dat de verzekering geen minimum schadebedrag heeft voor het indienen van een claim. Ook uit de test van MoneyView kwam InShared goed. De voorwaarden van de Autoverzekeringen kregen de maximale score van 5 sterren. Allrisk kreeg die ook voor de prijs. De Inboedelverzekering en Opstalverzekering van InShared vielen bij MoneyView ook in de prijzen. Deze kregen 5 sterren voor de voorwaarden. De ruime dekking als het gaat om schade door vandalisme en schade als gevolg van de aan- of verbouw van de woning vielen vooral in de smaak. Dus bent u op zoek naar de beste autoverzekering, rechtsbijstandsverzekering of woonverzekering? Zoek dan niet verder. Bereken nu vrijblijvend de premie voor onze Autoverzekering, voor onze Woonverzekering of voor onze Rechtsbijstandsverzekering.

Wat voor slimme tips zoekt u?