InShared slogan

De 5 handigste wintersport apps

Laatst gewijzigd op: 8 november 2023

Als de koffers gepakt zijn, is het tijd om deze wintersport apps op uw telefoon te zetten. Handig voor onderweg of als u boven op een berg staat.

De 5 handigste wintersport apps

Is de wintersport geboekt? En een reisverzekering afgesloten? Vergeet dan niet voor vertrek deze apps op uw telefoon te zetten:

Veilig wintersporten – SnowSafe

Voor wie graag off-piste gaat, is er de app SnowSafe voor een portie gezond verstand. In één oogopslag kunt u precies zien waar er in de Oostenrijkse skigebieden risico is op lawines en hoe hoog het risico is.

Elke sneeuwvlokje telt – Sneeuwhoogte

Een wintersport zonder sneeuw is geen wintersport. Met Sneeuwhoogte heeft u up to date informatie over het sneeuwgebied. Van sneeuwverwachtingen tot pistekaarten. De voorpret kan alvast thuis beginnen!

Hoe heet die berg eigenlijk? – Peakfinder Earth

Hoog, wit en puntig. Als u goed kijkt, lijken alle bergen op elkaar. Met deze app kunt u ze voortaan wel onderscheiden. PeekFinder Earth gebruikt de GPS van uw omgeving, zodat u meteen kunt opzoeken naar welke bergen u kijkt. Deze app is ook offline te gebruiken.

Blanquette de veu? – Culinair Frans A-Z woordenboekje

Genoeg gesnackt op de piste? Dan is er vast een culinaire optie in de buurt. Deze app helpt de ingewikkelde Franse gerechten op de menukaart ontcijferen, zo komt u niet voor verassingen op uw bord te staan.

Persoonlijk record verbreken - Ski Tracks

Het duurt langer om de berg op te komen, dan om naar beneden te gaan. Maar hoe lang precies? Druk op de knop voordat u vertrekt en u weet precies hoe lang u onderweg bent, welke afstand u skiet en de maximale snelheid. Uw persoonlijke record verbreken wordt zo een eitje. Op zoek naar meer tips voor wintersport? Lees dan ons winterse E-zine.

Wat voor slimme tips zoekt u?