De autoverzekering voor uw Tesla

Laatst gewijzigd op: 11 juli 2024

Als eigenaar van een Tesla bent u natuurlijk apetrots op uw glimmende wagen. Dan is een goede autoverzekering afsluiten echt een must. Wilt u het allerbeste voor uw bolide? Sluit dan onze Autoverzekering af.

Autoverzekering Tesla

Welke verzekering heb ik nodig voor mijn Tesla?

Als eigenaar van een Tesla is het belangrijk om een goede autoverzekering af te sluiten die past bij de waarde en het risico van uw Tesla. Het is verplicht om in ieder geval een WA-verzekering af te sluiten. Veroorzaakt u met uw auto dan een ongeluk, dan is eventuele schade aan anderen gedekt. U kunt ook kiezen om uw eigen Tesla ook te verzekeren, met een Beperkt Casco, Beperkt Casco EXTRA of een Allrisk verzekering.

Kies de dekking die bij uw Tesla past

Tesla is een relatief jong automerk, dus een oude roestbak heeft u vast niet. Toch is het belangrijk om goed te kijken naar de leeftijd van uw auto om de juiste dekking te kiezen. Bovendien behoort Tesla tot de veiligste automerken. Maar dit betekent niet dat u geen risico loopt op schade. Met deze dekking kunt u uw Tesla het beste verzekeren:

WA verzekering

Als u op pad gaat met uw Tesla zijn er 3 dingen die sowieso niet mogen ontbreken: uw rijbewijs, kentekenbewijs en een WA verzekering. Deze verzekering is namelijk verplicht. Met een WA verzekering bent u gedekt voor schade die u met uw auto aan anderen toebrengt.

Beperkt Casco verzekering

Verdient uw Tesla meer dan alleen de basis? Dan is er de Beperkt Casco verzekering. Met deze verzekering bent u naast schade aan anderen ook gedekt voor bijvoorbeeld ruitschade, schade door brand, ontploffing, blikseminslag, diefstal, storm en hagel of een botsing met loslopende dieren.

Beperkt Casco EXTRA verzekering

Met de Beperkt Casco EXTRA verzekering bent u bij een aanrijding blij dat u voor deze optie gekozen heeft. Deze verzekering vergoedt namelijk de helft van de schade, of u of iemand anders schuldig is aan het ongeval. Een geruststellende gedachte!

Allrisk verzekering

Kiest u voor de Allrisk verzekering? Dan kiest u voor de absolute VIP behandeling voor uw Tesla. Met deze dekking is namelijk heel veel schade verzekerd. Heeft u een gloednieuwe Tesla of wilt u gewoon een uitgebreide verzekering om dat u gewoon heel zuinig op uw auto bent? Dan is dit de beste keuze.

Nog meer dekking voor uw Tesla

Als u echt het allerbest wilt voor uw Tesla, dan kunt u ook nog kiezen uit de volgende aanvullende dekkingen:

  • Schadeverzekering inzittenden. Deze dekking verzekert u tegen kosten die u maakt wanneer andere mensen in uw auto schade hebben aan hun spullen, gewond raken of overlijden
  • Pechhulp. Autosleutels kwijt, lekke band: ook met een Tesla kunt u pech hebben onderweg. Met onze Pechhulp dekking helpen we u weer snel op weg in Nederland. Gaat u ook regelmatig de grens over, dan kunt u de dekking uitbreiden naar Pechhulp Europa

Verzekering voor ue Tesla afsluiten

Zit er een passende dekking tussen voor uw elektrische wagen? Sluit dan uw Top verzekering voor uw Tesla snel en eenvoudig online bij ons af. U zit zelf aan de knoppen en kunt de details terugvinden in uw digitale Verzekeringsmap.

Voor elektrische auto’s

Elektrische auto’s zoals een Tesla komen met kostbare accessoires. Denk bijvoorbeeld aan de mobiele snellader en de laadkabel. Deze zijn bij de InShared Autoverzekering gewoon meeverzekerd. Dat is mooi meegenomen!

Wat kost een autoverzekering voor uw Tesla?

Welk bedrag u maandelijks betaalt voor uw Tesla autoverzekering ligt aan verschillende dingen. Denk bijvoorbeeld aan de leeftijd van uw Tesla, uw schadevrije jaren en welke dekking u kiest. U kunt bij InShared eenvoudig uw premie online berekenen. Vul uw kentekenplaat in en u ziet direct wat het verzekeren van uw Tesla u maandelijks kost.

Deze Tesla modellen verzekeren we

Tesla werd opgericht in 2003 door ondernemer Elon Musk. Zijn doel: de ontwikkeling van elektrische auto's stimuleren. Het eerste model van Tesla, de Roadster, werd geïntroduceerd in 2008 en was een volledig elektrische sportwagen. Daarna volgden de Model S, Model X en Model 3, die allemaal hartstikke populair zijn vanwege hun geavanceerde technologie, hoge prestaties en lange actieradius. Tesla's nieuwste modellen zijn onder andere de Model Y en de vernieuwde versie van de Roadster. Deze Tesla modellen kunt u bij ons verzekeren:

Uw Tesla verzekeren bij InShared?

Als trotse eigenaar van een Tesla is een goede autoverzekering onmisbaar. Bij InShared is uw Tesla in goede handen. Een top verzekering voor uw Tesla bij s betekent namelijk:

  • Een lage premie
  • Een ruime dekking
  • Voorwaarden in begrijpelijke taal
  • De Jaarbeloning

Direct een verzekering voor uw Tesla afsluiten

De juiste dekking voor uw wagen gekozen? Uw verzekering voor uw Tesla berekenen kan eenvoudig online.

Bereken uw premie

Wat voor slimme tips zoekt u?