Tijdelijke autoverzekering

Tijdelijke autoverzekering

Een autoverzekering nodig, maar wilt u niet vastzitten aan een verzekering voor een jaar? Goed nieuws: bij InShared kunt u altijd een tijdelijke autoverzekering afsluiten. Al onze verzekeringen zijn namelijk dagelijks af te sluiten en ook weer op te zeggen. Wel zo makkelijk!

Waarom een tijdelijke autoverzekering?

Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom u een tijdelijke autoverzekering nodig heeft. Stel, u gaat een paar maanden op reis in het buitenland en heeft daarvoor een tweedehands auto gekocht. Of u heeft een cabrio die u alleen in de zomermaanden gebruikt. Het is dan wel zo makkelijk om een tijdelijke verzekering te hebben.

Hoe sluit ik een tijdelijke autoverzekering af?

Bij InShared gaat dat heel makkelijk. Vul op deze pagina uw kenteken in, kies uw dekkingen en vul de rest van de gegevens in. Activeer uw Verzekeringsmap en tada, u heeft er een Autoverzekering bij! U hoeft dus geen speciale aanvraag te doen.

Weet u de einddatum al? Dan kunt u dat in uw digitale Verzekeringsmap direct doorgeven. Klik bij uw Autoverzekering op de knop ‘Direct regelen’ en kies daarna voor ‘Verzekering opzeggen’ en vul de datum in. Ter bevestiging sturen wij u nog een Verzekeringsoverzicht toe.

Denkt u wel aan uw verzekeringsplicht? Zolang een kenteken nog op uw naam staat, moet u daar een verzekering voor hebben. Anders riskeert u een hoge boete van de politie of de RDW. Dat zou zonde zijn.

Uit welke dekkingen kan ik kiezen?

Hoe lang u de Autoverzekering ook nodig heeft, een goede dekking is altijd belangrijk. Bij InShared kunt u kiezen uit de volgende dekkingen:

WA verzekering

Iedere auto in Nederland moet minimaal een WA-verzekering hebben. Want met deze Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering is schade aan andere personen verzekerd. Stel dat u tijdens het parkeren een andere auto raakt of u rijdt een fietser aan, dan vergoeden wij de schade aan de andere partij. Schade aan uw eigen auto is dan niet verzekerd.

Beperkt Casco verzekering

Een flinke storm of brand, een gestolen auto of een onverwachte botsing met een geschrokken dier kan iedereen voorkomen. Met een Beperkt Casco verzekering is uw auto verzekerd voor deze schades.

Beperkt Casco EXTRA verzekering

Dan is er ook de Beperkt Casco EXTRA verzekering . Wat deze dekking zo extra maakt? U bent ook voor schade na een aanrijding voor de helft verzekerd. Of het nu uw eigen schuld is of niet.

Allrisk verzekering

Toch volledig verzekerd zijn voor schade door aanrijdingen? Dan is onze Allrisk verzekering wat voor u. Ook hierbij maakt het niet uit of het uw schuld was of niet.

Nog meer dekkingen

Daarnaast hebben we ook nog deze handige dekkingen voor uw auto:

  • Schadeverzekering Inzittenden . Of u nu in een gloednieuwe bolide rijdt of juist in een derdehands wagen, de passagiers moeten altijd goed verzekerd zijn. Met deze dekking zijn de inzittenden van uw auto met hun spullen verzekerd na een ongeluk
  • Pechhulp . Staat u met pech langs de weg? Niet voor lang, als u onze Pechhulp dekking heeft. U kiest of wij u alleen in Nederland komen helpen of ook in Europa

Waarom een tijdelijke Autoverzekering bij InShared?

Bij InShared hebben we goede verzekeringen zonder poespas:

  • dagelijks af te sluiten en op te zeggen
  • een lage premie
  • een ruime dekking

En nee, dat vinden we niet alleen zelf. In januari, april én oktober 2021 kwam de Autoverzekering van InShared als beste uit de test van de Consumentenbond. En onze klanten zijn ook blij .

Dus, bij InShared bent u goed en goedkoop verzekerd. Bereken uw premie en sluit vandaag nog een verzekering af!

Bereken hier uw premie