rechtsbijstandverzekering InShared

Rechtsbijstand­verzekering afsluiten: hoe werkt dat?

Wilt u een rechtsbijstandverzekering afsluiten, maar heeft u geen zin in uitzoekwerk of dure informatienummers? Helemaal niet nodig. Bij InShared regelt u uw Rechtsbijstandverzekering in een handomdraai, volledig online!

In drie simpele stappen online afsluiten

Het afsluiten van een Rechtsbijstandverzekering is bij ons zo gepiept:

  • Wie doet er mee?

    Vul uw geboortedatum en gezinssamenstelling in. Met deze twee gegevens berekenen wij vliegensvlug de premie van uw Rechtsbijstandverzekering . En die is zeer scherp geprijsd.

  • Aanvullende gegevens

    Om de laatste puntjes op de i te zetten vragen we uw persoonsgegevens en de datum waarop de verzekering in moet gaan.

  • Afsluiten en activeren!

    Het enige wat u nu nog hoeft te doen is uw gegevens controleren en activeren. Vul uw bankrekeningnummer en e-mailadres in en activeer uw verzekering. Met uw e-mailadres en uw wachtwoord heeft u 24/7 toegang, zodat u de gegevens van uw Rechtsbijstandverzekering altijd kunt aanpassen. Bent u al klant bij InShared met een andere verzekering? Dan hoeft u de verzekering niet te activeren, maar ziet u direct na het afsluiten de Rechtsbijstandverzekering in uw digitale Verzekeringsmap staan.

Hulp nodig bij de Rechtsbijstand­verzekering?

Komt u er toch nog niet helemaal uit en heeft u vragen? Geen probleem! Typ uw vraag in de tekstballon en onze chatbot geeft via de chat direct antwoorden op al uw vragen.