rechtsbijstandverzekering InShared

Rechtsbijstand­verzekering afsluiten: hoe werkt dat?

Wilt u een rechtsbijstandverzekering afsluiten, maar heeft u geen zin in uitzoekwerk of dure informatienummers? Helemaal niet nodig. Bij InShared regelt u uw Rechtsbijstandverzekering in een handomdraai, volledig online!

In drie simpele stappen online afsluiten

Het afsluiten van een Rechtsbijstandverzekering is bij ons zo gepiept:

  1. Wie doet er mee?

    Vul uw geboortedatum en gezinssamenstelling in. Met deze twee gegevens berekenen wij vliegensvlug de premie van uw Rechtsbijstandverzekering, die gelukkig zeer scherp geprijsd is.

  2. Aanvullende gegevens

    Om de laatste puntjes op de i te zetten vragen we uw persoonsgegevens en de datum waarop de verzekering in moet gaan.

  3. Afsluiten en activeren!

    Het enige wat u nu nog hoeft te doen is uw gegevens controleren en activeren. Vul uw bankrekeningnummer en e-mailadres in en activeer uw verzekering. U krijgt een wachtwoord van ons, zodat u de gegevens van uw Rechtsbijstandverzekering altijd kunt aanpassen. Bent u al klant bij InShared met een andere verzekering? Dan hoeft u de verzekering niet te activeren, maar ziet u direct na het afsluiten de Rechtsbijstandverzekering in uw digitale Verzekeringsmap staan.

Hulp nodig bij de Rechtsbijstand­verzekering?

Komt u er toch nog niet helemaal uit en heeft u vragen? Geen probleem! Typ uw vraag in de tekstballon en onze chatbot Fleur geeft via de chat direct antwoorden op al uw vragen.