rechtsbijstandverzekering online afsluiten bij InShared

Rechtsbijstandverzekering afsluiten: hoe werkt dat?

Wilt u een rechtsbijstandverzekering afsluiten, maar heeft u geen zin in uitzoekwerk of dure informatienummers? Helemaal niet nodig. Bij InShared regelt u uw Rechtsbijstandverzekering in een handomdraai, volledig online!

In vier simpele stappen online afsluiten

Weet u nog niet helemaal welke dekking het beste past bij uw situatie? Lees dan eerst alles over onze Rechtsbijstandverzekering, met zorg voor u samengesteld. Bent u er wel al uit? In vier simpele stappen helpen wij u bij het afsluiten van de verzekering met de juiste dekking voor rechtsbijstand.

 • Wie doet er mee?

  Vul uw geboortedatum en gezinssamenstelling in. Met deze twee gegevens berekenen wij vliegensvlug de premie van uw rechtsbijstandverzekering, die gelukkig zeer scherp geprijsd is.

 • Dekking rechtsbijstandverzekering

  In deze stap kunt u kiezen uit de verschillende modules van de Rechtsbijstandverzekering. Niet iedereen heeft dezelfde juridische hulp nodig, dus bij InShared kunt u daarom kiezen uit drie verschillende modules:

  • Rechtshulp Ongeval vergoedt juridische kosten die kunnen ontstaan door een conflict na een ongeluk.
  • Rechtshulp Familie & Vermogen vergoedt juridische kosten bij conflicten over bijvoorbeeld een echtscheiding, belegging of verdeling van een erfenis.
  • Rechtshulp Consumenten, Wonen & Inkomen vergoedt juridische kosten bij alle conflicten in uw privé- en werkende leven, zoals ontslag.
 • Aanvullende gegevens

  De dekking is gekozen en u bent halverwege met het afsluiten van een rechtsbijstandverzekering. Om de laatste puntjes op de i te zetten vragen we in stap 3 uw persoonsgegevens en de datum waarop de verzekering in moet gaan.

 • Afsluiten en activeren!

  Het enige wat u nu nog hoeft te doen is uw gegevens controleren en activeren. Vul uw bankrekeningnummer en e-mailadres in en activeer uw verzekering. U krijgt een wachtwoord van ons, zodat u de gegevens van uw rechtsbijstandverzekering altijd kunt aanpassen.

Hulp nodig bij de Rechtsbijstandverzekering?

Komt u er toch nog niet helemaal uit en heeft nu vragen over de modules of het afsluiten? Geen probleem! Typ uw vraag in de tekstballon en onze Fleur geeft via de chat direct antwoorden op al uw vragen.

Meer weten over woonverzekeringen

we all benefit