is een rechtsbijstandverzekering nodig

Waarom een rechtsbijstandverzekering?

Omdat gelijk hebben heel wat anders is dan gelijk krijgen. En soms komt u er alleen niet uit, zeker niet tegen een machtige organisatie.

Ik kan prima zonder juridische hulp

U kunt, ook zonder er om te vragen, opeens in een netelige situatie terecht komen. Een conflict zit in een klein hoekje. Met een andere automobilist bijvoorbeeld, want wie veroorzaakte nou die blikschade? Of met uw werkgever over uw salaris. Of over een reis die u geboekt heeft. Dan is het wel zo prettig als InShared voor u, zonder torenhoge rekeningen, een jurist inschakelt. Dat hoeft niet eens op een rechtszaak uit te lopen. Maar met juridische kennis staat u per definitie sterker.

Wat als ik een zaak verlies?

Dan nog hoeft u de portemonnee niet te trekken. Want iedereen heeft recht op juridische hulp. En dat werkt twee kanten op: u krijgt het ook te horen als onze juristen weinig vertrouwen hebben in uw zaak en het verstandiger is eieren voor uw geld te kiezen. Want procederen kost sowieso tijd en energie.

Dekking van de Rechtsbijstandverzekering

Die kunt u zelf bepalen. Verzekeren à la carte? Het kan. Onze Rechtsbijstandverzekering is namelijk opgedeeld in drie modules. U kiest (en betaalt) alleen degene die u nodig heeft. Natuurlijk kunt u ook gewoon het hele menu bestellen. InShared werkt op basis van vertrouwen: wij gaan ervan uit dat u de conflicten niet zelf actief opzoekt.

Rechtshulp ongeval Rechtshulp Familie en Vermogen Rechtshulp Consumenten, Wonen&Inkomen
Juridische hulp als u betrokken bent bij een ongeluk
Juridische hulp als passagier van een vliegtuig of treinmaatschappij
Conflict met uw werkgever
Conflict over uw pensioen of uitkering
Conflict over de aankoop of verhuurder van de woning
Conflict met de internet/tv provider
Conflict over de erfenis
Conflict over een belastingaanslag
Conflict over voogdij of adoptie

Hoe hoog is de premie?

Dat hangt af van uw gezinssamenstelling. En van welke modules u kiest.

Meer weten over rechtsbijstandverzekeringen

we all benefit