rechtsbijstandverzekering InShared

Waarom een rechtsbijstand­verzekering?

Omdat gelijk hebben heel wat anders is dan gelijk krijgen. En soms komt u er alleen niet uit, zeker niet tegen een machtige organisatie.

Ik kan prima zonder juridische hulp

U kunt, zonder erom te vragen, opeens in een netelige situatie terecht komen. Een conflict zit in een klein hoekje. Met een andere automobilist bijvoorbeeld, want wie veroorzaakte nou die blikschade? Dan is het wel zo prettig als InShared voor u, zonder torenhoge rekeningen, een jurist inschakelt. Dat hoeft niet eens op een rechtszaak uit te lopen. Maar met deskundige juridische kennis staat u per definitie sterker.

Wat als ik een zaak verlies?

Dat is dan heel vervelend, maar het kost niets extra. U hoeft dan niet de portemonnee te trekken. Want iedereen heeft recht op juridische hulp. En dat werkt twee kanten op: U krijgt het ook te horen als onze juristen weinig vertrouwen hebben in uw zaak en het verstandiger is eieren voor uw geld te kiezen. Want procederen kost sowieso tijd en energie.

Hoe hoog is de premie?

Dat hangt af van uw gezinssamenstelling. Zo is de premie voor 1 volwassene lager dan voor 2 volwassenen met kinderen. Gelukkig is het maken van een premieberekening voor onze Rechtsbijstandverzekering heel makkelijk en krijgt u direct te zien wat het kost.