Dekking voor medische kosten in het buitenland

Dekking voor medische kosten in het buitenland

Soms is uw basisziektekostenverzekering niet genoeg in het buitenland. De kosten van een behandeling kunnen in een aantal landen hoger zijn dan in Nederland. Deze "extra" kosten worden dan niet vergoed via de basisverzekering. In deze gevallen is een extra dekking op uw reisverzekering voor medische kosten geen overbodige luxe.

Medische kosten in het buitenland

Heeft u geen aanvullende zorgverzekering? Dan heeft u geen dekking voor medische kosten in het buitenland en is het verstandig dit extra af te sluiten bij uw reisverzekering.

En voor klanten die wél een aanvullende verzekering hebben, maar op vakantie gaan buiten de EU? Dan is de het afsluiten van een medische kostenverzekering een goede optie! Zo worden op vakantie alle daadwerkelijke kosten vergoed (medisch volledig, tandheelkundig tot €750 medische kosten van hond of kat tot €250). U kunt dan met een gerust hart op vakantie.

Welke medische kosten zijn precies gedekt?

Op vakantie is het risico op een ongeluk(je) misschien nog wel groter dan thuis. U kunt pech krijgen tijdens het duiken, skiën of parachutespringen om maar wat te noemen. Hieronder staan de kosten die vergoed worden:

Kosten van artsenbezoek en noodzakelijk vervoer
Behandelingen en onderzoeken
Medicijnen en hulpmiddelen
Tandheelkundige kosten
Medische kosten voor hond of kat
Medische of tandheelkundige kosten tijdens werk
Medische of tandheelkundige kosten tijdens zwangerschap en ziekte wanneer dit bekend was bij de boeking
Wel verzekerd
Tot €750
Tot €250
Niet verzekerd

En... overtuigd?

We hebben ons best gedaan om u te laten zien dat wij er alles aan doen om u de service en zekerheid te bieden die u zoekt in een reisverzekering. Bent u net zo overtuigd als wij dat zijn? Sluit dan nu direct en online uw verzekering af!