Aansprakelijkheidsverzekering van InShared

Altijd vervelend: U, uw kind of uw bijtgrage puppy, die iets stukmaakt van een ander. Gelukkig kunt u zich daar bij InShared prima voor verzekeren met onze goedkope aansprakelijkheidsverzekering. Omdat we ervan uitgaan dat u met de jaren voorzichtiger wordt, gaat de premie omlaag met meer levenservaring. En maakt u niks stuk? Dan levert dat natuurlijk Beloningspunten op.

De aansprakelijkheidsverzekering van InShared scoort gemiddeld een 8 op basis van 133 beoordelingen. Lees de ervaringen

meteen afsluiten

Waarom onze aansprakelijkheidsverzekering?

Ruime dekking

Ongelukken zitten meestal daar waar u ze het minst verwacht. Gelukkig kunnen wij heel goed vooruit denken. Per schadegeval vergoeden we tot maximaal 1,5 miljoen euro.

Premie naar levenservaring

Wijsheid komt met de jaren. Voorzichtigheid ook. Bovendien worden eventuele kleine kinderen groot en dus is de kans op schade kleiner. En betaalt u minder premie. Wel zo eerlijk. Vanaf uw 70ste gaat de premie trouwens weer ietsje omhoog.

Schade door uw huisdier bij iemand anders verzekerd

En dan bedoelen we honden, katten, kleine vogels en knaagdieren. Die willen hun naam wel eens eer aandoen qua knagen en dat wordt vergoed.

Schade door alle gezinsleden verzekerd

U heeft het niet altijd zelf in de hand. Een kind dat de iPad van zijn lievelingsoom op de grond laat vallen. Een handige partner die voor de bouwmarkt nét even met een pas gekocht stuk hout langs een geparkeerde auto ‘aait’. Kortom: alle gezinsleden zijn meeverzekerd op één verzekering.

‘Als beste uit de test’ bij de Consumentenbond!

En weer hebben we mooie rapportcijfers gekregen van de Consumentenbond. Dit keer voor onze aansprakelijkheidsverzekering. Het was de Consumentenbond opgevallen dat sommige verzekeringen niet thuis geven als uw kind van anderhalf per ongeluk de dure bril van oma van haar hoofd slaat. Maar niet bij InShared. In principe is de schade die uw kinderen tot 14 jaar bij of aan iemand anders toebrengen verzekerd. Zonder clausules. Onbeperkt tijdens het oppassen en sporten en zelfs tot €10.000 bij joyriden. Geen eigen risico bij een eerste schade en ook nog eens voor een van de laagste premies van alle geteste verzekeraars.
Vandaar dus: Als beste getest!

Aansprakelijkheidsverzekering InShared

Wat is de dekking

Schade die u of uw gezinsleden/huisdieren als particulier veroorzaken aan:

 • zaken/personen buiten uw gezin
 • personen binnen uw gezin (letsel)

InShared verzekert ook spullen die u/een gezinslid stukmaakt:

 • tijdens een stage/vrijwilligerwerk
 • bij verblijf in een vakantiehuisje
 • met joyriding
 • terwijl u ze te leen had
 • tijdens een vriendendienst
bereken uw premie

Schade:

 • ontstaan tijdens uw werk
 • aan spullen die u huurt/least/pacht/in vruchtgebruik heeft
 • door motorrijtuigen of (lucht)vaartuigen, als daar een rij- of vaarbewijs voor nodig is
 • aan werkspullen die u privé gebruikt (laptop)
 • andere oorzaken die in de voorwaarden staan
bereken uw premie

Bij de eerste claim: € 0,-

Bij de tweede claim binnen een jaar: € 250,-

bereken uw premie

Overstappen naar InShared

Wilt u overstappen naar InShared, maar ziet u op tegen dat ‘gedoe’? Niet nodig, we helpen u graag met onze makkelijke Opzeghulp of onze uitgebreide Overstapservice.  Mocht u overigens ooit bij ons weg willen, dan kan dat elke dag. Gewoon online.

Onze voorwaarden

De precieze voorwaarden van de aansprakelijkheidsverzekering kunt u hier nog eens nalezen. Die zijn door ons met liefde en wijsheid samengesteld. Heeft u na het lezen nog vragen? Schroom dan vooral niet en mail ze of neem een kijkje in onze veelgestelde vragen!

Productwijzers

InShared is aangesloten bij het Verbond van Verzekeraars, dat het belangrijk vindt dat u goed en objectief wordt voorgelicht. Daarom hebben zij productwijzers opgesteld, waarin u precies kunt lezen wat er gemiddeld genomen onder een bepaalde verzekering valt. Omdat InShared allesbehalve gemiddeld is, is het wel echt belangrijk dat u ook onze eigen polisvoorwaarden leest. Daarin staat precies hoe wij het doen.

Onafhankelijk advies

Op wijzeringeldzaken.nl krijgt u algemene informatie over deze en andere verzekeringen. Betrouwbaar en zonder commercieel doel.

Aansprakelijkheid
Hoe ziet uw gezin eruit?

InShared maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. X