Cabrio verzekeren

Cabrio verzekeren

Als de zon schijnt, gaat het dak eraf. Letterlijk, bij een cabriolet. Dan rijdt het wel zo fijn als de auto goed verzekerd is. Volg daarom onze tips om uw cabrio te verzekeren.

Welke verzekering heb ik nodig voor mijn cabrio?

Bij InShared houden we het graag simpel. Daarom hebben wij geen aparte cabrioverzekering. Softtops, hardtops; elke auto valt onder onze Autoverzekering. Kies de dekking die bij uw cabrio past, doe het dak omlaag en rijden maar!

Kies de dekking die bij uw cabrio past

Bij InShared kunt u de volgende dekkingen kiezen bij de Autoverzekering:

WA verzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom moet elke auto in Nederland minimaal een WA verzekering hebben. Dat staat voor Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering. Stel dat u iemand aanrijdt, dan vergoeden wij de schade aan deze personen. De schade aan uw eigen auto is alleen niet verzekerd.

Beperkt Casco verzekering

Toch liever ook verzekerd zijn voor schade aan uw eigen auto? Met een Beperkt Casco verzekering bent u verzekerd voor schade door diefstal, storm, brand of door een botsing met dieren.

Beperkt Casco EXTRA verzekering

Bij de Beperkt Casco EXTRA verzekering gaan we nog een stapje verder. Ook schade bij aanrijdingen wordt met deze verzekering voor de helft vergoed. Het maakt niet uit of het uw eigen schuld was.

Allrisk verzekering

Uw cabrio op en top verzekeren? Kies dan voor de Allrisk dekking . Rijdt u tegen een paaltje, is uw auto gestolen of heeft u een ongeluk gehad? Geen zorgen, met onze Allrisk verzekering bent u verzekerd voor alle schade.

Extra dekkingen

Bij onze Autoverzekeringen hebben we ook een aantal aanvullende dekkingen. Namelijk:

  • Schadeverzekering Inzittenden . Veilig thuiskomen is het allerbelangrijkste, alleen gaat dat lang niet altijd goed. Mocht er onderweg iets naars gebeuren, dan zijn alle inzittenden van de auto met deze dekking verzekerd
  • Pechhulp . Da’s pech, band lek. Of u strandt langs de weg om een andere reden. Met de Pechhulp dekking komen wij to-the-rescue. Zo kunt u snel weer op pad, in Nederland of Europa

Voorkom diefstal van uw cabrio

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Dat vinden wij ook bij InShared. Met deze tips is de kans kleiner dat uw auto gestolen wordt:

  • Zorg voor een alarm. Boeven houden namelijk niet van herrie. Als er ongewild aan uw auto wordt gerommeld, zorgt een loeiend alarm ervoor dat iemand met slechte bedoelingen hard wegloopt
  • Staat de auto geparkeerd? Draai dan nog even aan het stuur. Zo valt de auto in het stuurslot. Veel mensen slaan deze stap over, omdat het soms lastig is om de auto van het stuurslot te halen. Het is het gepruts alleen helemaal waard. Een stuurslot maakt het namelijk nog een stukje lastiger om uw auto te stelen. Even oefenen dus
  • Parkeer de auto op een plek waar veel licht is. Ook ’s nachts. Want een dief opereert liefst op een plek waar weinig mensen ‘m kunnen betrappen. Is er bij uw huis weinig licht? Monteer dan een lamp met bewegingssensor

Heeft uw auto een keyless entry-systeem? Dat is natuurlijk heel handig. Deze auto’s vallen alleen regelmatig prooi aan dieven. Daarom hebben wij een aantal slimme tips om diefstal te voorkomen. Lees ze hier .

Overstappen naar InShared

Trouwens, bij InShared is uw auto altijd goed verzekerd. Zo hebben wij:

  • Een lage premie
  • Een ruime dekking
  • Voorwaarden in begrijpelijke taal

En blijft er aan het eind van het verzekeringsjaar geld over? Dan geven we dat terug aan al onze klanten in de vorm van een Jaarbeloning .

Dus, uw auto goed én goedkoop verzekeren? Bereken dan meteen uw premie.

Bereken nu uw premie