Youngtimer verzekering

Youngtimer verzekering

Een auto die niet oud is, maar ook niet gloednieuw. Dat noemen we een youngtimer. Bij InShared kunt u uw youngtimer gewoon verzekeren, zonder aanvullende eisen.

Wat is een youngtimer?

Een youngtimer is een auto tussen de 15 en 25 jaar oud. Zodra uw auto de magische leeftijd van 25 jaar heeft bereikt, is het een oldtimer. Eigenlijk is er geen duidelijke definitie van een youngtimer. Zo vindt de één de leeftijd van de auto vooral belangrijk en let de ander meer op de kilometerstand. Voor InShared maakt dat niet zoveel uit. Wij vinden alleen de leeftijd van uw auto belangrijk.

Met welke dekkingen kan ik mijn youngtimer verzekeren?

Voor youngtimers hebben wij de volgende dekkingen:

Wettelijke Aansprakelijkheid

Voor youngtimers ouder dan 15 jaar kunt u alleen kiezen voor een WA dekking. Elke auto in Nederland moet minimaal WA verzekerd zijn. Dat staat voor Wettelijke Aansprakelijkheid. Mocht u een ongeluk veroorzaken, dan is de schade die is ontstaan aan andere mensen en spullen gedekt. Schade aan uw eigen auto is met deze dekking niet verzekerd.

Beperkt Casco EXTRA

Is uw youngtimer 15 jaar? Dan kunt u kiezen voor de Beperkt Casco dekking. Daarmee is uw auto verzekerd tegen schade door bijvoorbeeld diefstal, storm en brand. Ook diefstal van accessoires en ruitschade is gedekt.

Extra dekkingen voor uw youngtimer

Ook kunt u uit de volgende dekkingen kiezen:

  • Verhaalsrechtsbijstand (gratis!). Heeft iemand anders schade veroorzaakt aan uw youngtimer? En is dat niet gedekt met uw eigen verzekering? Geen zorgen, wij helpen u de schade te verhalen met onze Verhaalsrechtsbijstand. Die dekking krijgt u standaard bij een verzekering van InShared en is helemaal gratis. Fijn toch?
  • Schadeverzekering Inzittenden. Heeft u een ongeluk gehad met uw auto en is iemand in uw auto gewond geraakt? Met de dekking Schadeverzekering Inzittenden zijn alle inzittenden van de auto en hun spullen verzekerd, voor maximaal €1.000.000. Of uw auto nu het ongeluk veroorzaakte of niet
  • Pechhulp. Da’s pech, band lek. Of u strandt langs de weg om een andere reden. Met de Pechhulp dekking komen wij u helpen. Dan kunt u weer lekker op pad, in Nederland of Europa

Stellen jullie extra eisen voor een youngtimer verzekering?

Nee hoor, bij InShared hebben we geen extra eisen voor youngtimers. Nou ja, alleen dat u voorzichtig en bewust met uw auto omgaat. Maar daar gaan wij bij onze klanten automatisch al vanuit. In in onze voorwaarden leest u alles over de Autoverzekering.

Waarom zou ik mijn youngtimer bij InShared verzekeren?

Bij InShared doen we de dingen graag lekker makkelijk. Voor uw youngtimer verzekering hebben wij dus geen extra eisen. Verder bent u goed verzekerd tegen een lage premie en sluit uw verzekering binnen een paar minuten online af. Eitje dus.

Jaarbeloning InShared

Nog een reden om een verzekering bij InShared af te sluiten: als we samen een jaar lang schade voorkomen, dan houden we geld over. Dat geld gaat dan weer terug naar alle klanten van InShared. Dat noemen wij de Jaarbeloning. Vinden we wel zo eerlijk. Hoe dat precies werkt, leest u hier.

En, ziet u het zitten om bij ons een youngtimer verzekering af te sluiten? Bereken hieronder dan uw premie.

Bereken nu uw premie