Caravanverzekering vergelijken

Caravanverzekering vergelijken: hoe kies ik de beste caravanverzekering?

U kunt verschillende caravanverzekeringen op internet bekijken, maar als u geen idee heeft waar u op moet letten wordt het een lastige klus. De volgende aandachtspunten helpen u een handje bij het vergelijken van een caravanverzekering.

  • Dekking: waar ben ik voor verzekerd?
  • Service: wat gebeurt er als ik pech heb?
  • Extra voordelen: wat zijn de extra’s die de verzekering mij biedt?
  • Kosten: wat ben ik maandelijks kwijt?
  • Reviews: wat zeggen gebruikers over de verzekering?
  • Eigen risico: wat moet ik zelf betalen als ik pech heb?
  • Bonus/malus: gaat mijn premie omhoog of omlaag?

Benieuwd hoe dit bij InShared is geregeld? Kijk bij de veelgestelde vragen.

Heeft u uw oog laten vallen op de goedkoopste caravanverzekering? Bedenk dat goedkoop vaak duurkoop is. De dekking en service zijn vele malen belangrijker. Als uw caravan het begeeft en u de verzekeringsmaatschappij belt, zit u niet te wachten op: ‘Dat valt helaas niet onder de dekking, meneer’. Bij InShared hoeft u zich hier geen zorgen om te maken. U bent uitgebreid verzekerd tegen een scherpe prijs.

Onze caravanverzekering is niet 100% te vergelijken

Ziet u het helemaal zitten om aan de hand van onze punten een caravanverzekeringen te vergelijken? Wij willen u wel meegeven dat onze Caravanverzekering uniek is in z’n soort en daarom lastig te vergelijken. Bij InShared bent u namelijk zelf verantwoordelijk voor uw jaarlijkse premie. Bent u zuinig met uw spullen? Dan zit u goed bij InShared. Bij ons krijgt u een deel van uw premie terug als u een jaar lang geen brokken maakt in de vorm van een jaarbeloning. Dat vinden wij wel zo eerlijk!

Welke dekking heb ik nodig?

Vraagt u zich af welke dekking geschikt is voor uw caravan? Bij ons heeft u de keuze uit twee Caravanverzekeringen en een aantal aanvullende verzekeringen voor extra zekerheid. Maar welke dekking past het beste bij u?

2x Allrisk Caravanverzekering

Met een Allrisk dekking is alle schade aan de standaard uitrusting verzekerd. Er kan immers van alles gebeuren. Denk aan een ongeluk of kortsluiting. Kies voor een Benelux en Duitsland dekking of rij door naar het zonnige Spanje met een Europa dekking.

VerzekerdAanvullendNiet verzekerd
Ongeval bij het rijden
Brand, ontploffing of kortsluiting
Storm, blikseminslag
Overstroming, aardbeving, lawines
Schade terwijl uw caravan geparkeerd stond
Vermissing, diefstal, inbraak
Botsing met dieren
Schade door een eigen gebrek aan de caravan
Hagelschade
Inboedel
Mover, zonnepanelen, fietsenrek
Voortent, luifel, veranda
Zonlicht, bevriezing, vocht, sneeuw
Fouten of veranderingen in de constructie of het frame van uw caravan
Slecht onderhoud, verkleuringen, krassen, slijtage
Schade door normaal (huishoudelijk) gebruik, herstellen, reinigen
Schade aan banden
Schade door takelen of slepen

Houd de dief!. Wilt u het zekere voor het onzekere nemen? Geen slecht idee. Een extra verzekering kan uw vakantie redden. Sluit bijvoorbeeld een hagelverzekering of inboedelverzekering af. Grote kans dat u veel waardevolle spullen meeneemt op vakantie. In dat geval is het toch fijn dat uw spullen verzekerd zijn als u bestolen wordt. Daarnaast kunt u bij InShared ook extra’s verzekeren, zoals een luifel of een fietsenrek.