Caravan verzekeren tegen inbraak, kan dat?

Caravan verzekeren tegen inbraak, kan dat?

Ja, dat kan... Spullen die niet bij de caravan horen, zitten niet standaard in een caravanverzekering. U kunt deze wel meeverzekeren bij InShared. Wel zo prettig, als het gilde het op uw caravan gemunt heeft.

Inboedel op reis verzekeren

Eenmaal aangekomen op de camping, verandert uw caravan van een uit de kluiten gewassen aanhanger in een privéhotel. Waarin u slaapt en woont. Thuis verzekert u de inboedel, wilt u dat op vakantie ook? De Caravanverzekering van InShared is heel makkelijk uit te breiden.

Keert de Caravanverzekering altijd uit bij diefstal?

We willen het de dief natuurlijk niet te makkelijk te maken. Een beetje voorzichtigheid mag dus wel. Zo moet u de caravan goed afsluiten, ook als u even naar het douchegebouw bent. En u moet een goedgekeurd disselslot of wielklem hebben. Dan is uw dekking gegarandeerd.

Inbraak in uw caravan voorkomen

Verzekerd zijn is prettig, helemaal geen diefstal is nog prettiger. Zoals u van InShared gewend bent, voorkomen we liever dan dat we genezen. Voor een paar euro heeft u al een alarmpje met bewegingssensoren, dat werkt op batterijen. Wie het liever wat grondiger aanpakt, bouwt een alarminstallatie in. Vrij makkelijk bij caravans met accu.

Gelegenheidsdieven richten zich op camera’s, bankpasjes, paspoort en smartphones, dus een kluisje aan boord kan geen kwaad. Wilt u ze zand in de ogen strooien? Laat dan een lege portemonnee en oud mobieltje slingeren.

Tot slot: hou er rekening mee dat gure types ook onderweg kunnen toeslaan, als u net even stopt voor een kopje koffie bij het wegrestaurant. Op drukke parkeerplaatsen ontbreekt alle sociale controle.

Bereken uw premie