undefined

Homeopathie huisdier

Homeopathie is een vorm van natuurlijke geneeskunde, waarbij het afweersysteem van uw hond of kat gestimuleerd wordt. Met de Extra dekking bij onze Dierenverzekering is er dekking voor homeopatische behandelingen, tot maximaal € 250 per jaar.

Wat betekent homeopathie voor uw huisdier?

Stress, huidklachten en maagproblemen: het zijn vervelende klachten waar uw huisdier flink last van kan hebben. Met een homeopathische behandeling wordt er gekeken welke natuurlijke middelen kunnen helpen om de balans in het afweersysteem van uw huisdier in balans te krijgen. Vaak zijn dit soort behandelingen een aanvulling op een reguliere behandeling.

Homeopatie valt bij ons onder de Extra dekking van onze Dierenverzekering. Wel belangrijk om te weten: u kunt niet op de bonnefooi naar de homeopaat. Uw dierenarts moet uw huisdier doorverwijzen en de behandeling moet worden uitgevoerd door een homeopatische dierenarts. Die moet staan op de lijst van erkende homeopathische dierenartsen.

Benieuwd of homeopatie iets is voor uw hond of kat? Bespreek dit vooral met uw dierenarts.

Kosten homeopathie huisdier

De kosten van homeopathie voor huisdieren verschillen nogal. Dat ligt bijvoorbeeld aan de klachten van uw hond of kat. En hoe vaak de behandeling herhaald moet worden. Dat maakt het lastig om vooraf een schatting te geven.

Vergoeding homeopathie voor uw huisdier

Homeopathie is verzekerd bij de Extra dekking van onze Dierenverzekering. U krijgt dan maximaal € 250 per jaar vergoed.

Eigen bijdrage

Er is een eigen bijdrage van 20%. Dit betekent dat u 20% van de verzekerde kosten zelf moet betalen.

Dierenverzekering

De juiste zorg voor uw hond of kat kan een aardig prijskaartje hebben. Dat is waarom een dierenverzekering zo fijn is. Benieuwd wat er nog meer allemaal verzekerd is met onze Dierenverzekering? Lees dan onze voorwaarden en bereken uw premie.

Dieren­verzekering afsluiten

Welke vergoeding zoekt u?