Honden­verzekering

Waarom onze Honden­verzekering?

  • Lage premie, top Honden­verzekering
  • Advertentie bij vermissing
  • Geldt ook op vakantie

Welke Honden­verzekering past bij u?

Als uw hond ziek is, doet u er natuurlijk alles aan om hem beter te maken. Hij is immers een onderdeel van het gezin. De kosten hiervoor kunnen helaas enorm oplopen. Met een Hondenverzekering is uw hond verzekerd tegen ongelukken en ziektes. Wordt uw hond nooit ziek en houden we aan het eind van het jaar geld over in onze gezamelijke pot? Dan kunt u premie terugkrijgen dankzij onze Jaarbeloning.

Als u uw hond wilt verzekeren tegen medische kosten en ongevallen zijn er meerdere opties. Bekijk in de tabel welke verzekering het beste bij u en uw hond past.

Waarom onze Honden­verzekering?

Lage premie, top Honden­verzekering

We houden de premie laag en de kwaliteit van onze Honden­verzekering hoog. Precies waar het om draait! Bij onze Honden­verzekering bijvoorbeeld:

  • Krijgt u hulp bij een vermissing. InShared vergoedt advertenties van maximaal € 250 als uw hond verdwaald is of is weggelopen?
  • Kunt u uw hond zonder zorgen meenemen op vakantie. Ook de medische kosten in Europa worden vergoed
  • Kunt u ook kiezen voor Huisdier & zorg 50%. Dan betalen wij de helft van de medische kosten, u de andere
  • Krijgt u uw eigen digitale Verzekeringsmap. Meteen iets aanpassen, een extra dekking afsluiten, een schade melden en uitgekeerd krijgen of zelf een verzekering afsluiten. Bij ons gaat alles digitaal en dus supersnel en makkelijk
Medische kosten tot € 3.500

De kosten voor de behandeling van uw hond kunnen enorm oplopen. Daarom vergoedt InShared tot € 3.500 per jaar.

Aanvullende dekkingen

Als uw hond wat ouder is, krijgt u jammer genoeg ook vaker te maken met ziektes. Bezoekjes aan de dierenarts zijn duur. Met een verzekering krijgt u financiële hulp. Maar ook preventieve behandelingen, zoals vaccinaties, worden vergoed tot € 80 per jaar vergoed.

U mag elke dag opzeggen

Natuurlijk vinden we het jammer als u bij ons weg wilt. Maar daar heeft u dan vast een goede reden voor. Dus kunt u uw Honden­verzekering op elk moment stopzetten. Dan storten we het geld dat u eventueel van ons tegoed heeft, weer terug op uw rekening.

De Jaarbeloning: we geven geld terug

Blijft er aan het eind van het jaar geld over van de premie die we hebben gereserveerd voor schade? Dan geven we dat weer terug aan u als Jaarbeloning.

Lees meer over de Jaarbeloning

we all benefit
Wel verzekerd
Niet verzekerd
Eigen risico
Wel verzekerd
Niet verzekerd
Eigen risico

Wat vinden onze klanten van onze Dieren­verzekering?

Zij gingen u voor:

Meer weten over Honden­verzekering

Top 5 meest gestelde vragen over de Honden­verzekering

Hoe kan ik mijn hond bij jullie verzekeren en wat wordt mijn premie?
InShared is een internetverzekeraar waarbij de klanten zelf aan de knoppen zitten. Dat betekent dat u de premie van onze Hondenverzekering zelf op deze pagina kunt berekenen. Vindt u het wat? Dan kunt u de verzekering in een paar stappen afsluiten op onze website of, als u al klant bent, in uw bestaande digitale Verzekeringsmap.
Tot welke leeftijd kan ik mijn hond bij jullie verzekeren?
De dekking Huisdier & ongeval kunt u afsluiten voor honden tot maximaal 8 jaar. Als uw hond ouder is kunt u helaas geen Dierenverzekering bij ons afsluiten. Voor de Dekking Huisdier & zorg 50% geldt een leeftijdsgrens tot zes jaar en voor de Dekking Huisdier & zorg 100% geldt een leeftijdsgrens tot vier jaar.
Mijn hond staat niet in de lijst. Hoe kan dit?
Niet alle rassen kunnen worden verzekerd bij InShared. Het gaat hierbij om rassen waarbij van tevoren al vrij zeker is dat zij veel zorg nodig zullen hebben.
Geldt er nog een eigen risico of eigen bijdrage bij de Hondenverzekering?
Bij de Hondenverzekering geldt een eigen risico van 15% van de zorgnota. Alleen als u de Dekking Huisdier & zorg 50% heeft afgesloten geldt er geen eigen risico. Bij de Dekking Huisdier & zorg 50% neemt u zelf de helft van de kosten voor uw rekening.
Hoe kan ik een declaratie voor mijn Dierenverzekering indienen?
U vult voor uw huisdier een declaratieformulier in en stuurt deze, samen met de originele rekeningen, naar ons op. Het adres staat op het declaratieformulier. Om declaraties in behandeling te nemen moeten wij het formulier en de rekeningen binnen 12 maanden na de eerste behandeling van u ontvangen. Het formulier staat ook in uw digitale Verzekeringsmap.

En... overtuigd?

We hebben ons best gedaan om u te laten zien dat wij er alles aan doen om u de service en zekerheid te bieden die u zoekt in een honden­verzekering. Bent u net zo overtuigd als wij dat zijn? Sluit dan nu direct en online uw verzekering af!