Is een huisdierenverzekering echt nodig?

Is een huisdierenverzekering echt nodig?

Veel huisdierenbezitters vinden een huisdierenverzekering echt nodig. Als uw huisdier wat mankeert, verdient 'ie de beste zorg. Maar de medische kosten kunnen al snel in de papieren lopen. Met onze Huisdierenverzekering kunt u uw huisdier goed verzekeren bij onverwachte medische kosten.

Wat kunt u exact verzekeren voor uw huisdier?

Onze Huisdierenverzekering is er speciaal voor onverwachte medische kosten voor uw hond of kat. De dekking van onze Huisdierenverzekering is al heel ruim. Maar voor extra zekerheid kunt u deze uitbreiden met de Extra dekking, de dekking voor gebitsbehandelingen en de dekking voor de behandeling van kanker. U kiest zo dus zelf welke verzekering het beste bij u en uw huisdier past.

Wanneer kan ik een beroep doen op de Huisdierenverzekering?

Wanneer uw kat of hond ziek wordt, is het wel zo fijn om wat hulp te krijgen bij de kosten voor de dierenarts. Onze Huisdierenverzekering vergoedt de kosten van onderzoek, behandeling en verpleging bij ziekte. Denk dan aan medicijnen die door de dierenarts zijn voorgeschreven of noodzakelijke operaties. Ook voor vaccinatie, fysiotherapie, gebitsbehandelingen en behandelingen bij kanker kunt u zich verzekeren. U kunt de nota's van de dierenarts dan bij ons declareren. Gaat het om klachten of aandoeningen die al bekend zijn voor het sluiten van de verzekering of in de eerste 30 dagen na de ingangsdatum? Of om kosten van de behandeling van erfelijke aandoeningen en aangeboren gebreken van uw Huisdier, ook als deze pas op latere leeftijd worden vastgesteld? Dat is helaas niet verzekerd.

Welke behandelingen en zorgkosten worden gedekt?

Bij InShared begrijpen we hoe belangrijk het voor u is om precies te weten welke medische kosten vergoed worden voor uw trouwe viervoeter. Daarom hebben we een handig overzicht voor u opgesteld, zodat u duidelijk kunt zien welke behandelingen en zorgkosten worden gedekt door onze dierenverzekering. Met ons gebruiksvriendelijke online portaal kunt u snel en eenvoudig alle details over de vergoedingen vinden. Of het nu gaat om een dierenambulance, het gebit of andere benodigde zorg, u kunt met een paar klikken precies zien waar u op kunt rekenen. Bij InShared streven we naar helderheid en gemak, zodat u met vertrouwen kunt zorgen voor de gezondheid van uw geliefde huisdier.

Wel of geen Huisdierenverzekering?

U kunt zelf het beste inschatten of een Huisdierenverzekering bij u past. Omdat de Huisdieren­verzekering standaard al een hoop vergoedt, past hij goed bij bijna alle honden- en kattenbezitters. Maar heeft u behoefte aan extra dekking? Kies dan voor de aanvullende opties Extra Dekking, Gebit of Behandeling van Kanker. Omdat we weten dat de kosten voor behandelingen van honden en katten snel kunnen oplopen, en omdat we niet in uw portemonnee kunnen kijken, kunt u kiezen voor een vergoeding van maximaal € 3.000, € 4.000 of € 6.000 per kalenderjaar.

Bereken snel uw premie en sluit uw Huisdierenverzekering af.

En... overtuigd?

We hebben ons best gedaan om u te laten zien dat wij er alles aan doen om u de service en zekerheid te bieden die u zoekt in een dierenverzekering. Bent u net zo overtuigd als wij dat zijn? Sluit dan nu direct en online uw verzekering af!


We all benefit