Welke hondenrassen kan ik verzekeren?

Welke hondenrassen kan ik verzekeren?

De Hondenverzekering van InShared verzekert bijna alle hondenrassen. De baasjes van ongeveer 300 verschillende rassen sloten al een verzekering bij ons af.

Hoe weet ik of mijn hond verzekerd kan worden?

Uw geliefde golden retriever, chihuahua of border collie verwelkomen we graag als (trouwe) klant. Maar ook uw viervoeter van een ander ras is van harte welkom. Van Staffordshire Bull Terrier tot Duitse herder en van een border collie tot boxer. Bekijk in onderstaande lijst of uw hond er ook tussen staat.

Onder meer deze hondenrassen kunt u verzekeren:

> Bekijk alle hondenrassen

Moet mijn hond verder nog aan voorwaarden voldoen?

Wij verzekeren bijna alle honden jonger dan 6 jaar. Verder moet uw huisdier volledig gezond zijn bij het sluiten van de verzekering. Ook vallen bewakingshonden of honden die voor hobby of sport worden gebruikt, buiten de boot.

Welke behandelingen en zorgkosten vallen onder de dekking?

Bij InShared begrijpen we hoe belangrijk het voor u is om precies te weten welke medische kosten vergoed worden voor uw trouwe viervoeter. Daarom hebben we een handig overzicht voor u samengesteld, waarin u duidelijk kunt zien welke behandelingen en zorgkosten worden gedekt door onze dierenverzekering. Via ons gebruiksvriendelijke online portaal kunt u snel en eenvoudig alle details over de vergoedingen vinden. Of het nu gaat om CT-scan, sedatie of andere benodigde zorg, met slechts een paar klikken kunt u exact bepalen waar u op kunt rekenen. Bij InShared streven we naar helderheid en gemak, zodat u met vertrouwen kunt zorgen voor de gezondheid van uw geliefde huisdier.

En... overtuigd?

We hebben ons best gedaan om u te laten zien dat wij er alles aan doen om u de service en zekerheid te bieden die u zoekt in een dierenverzekering. Bent u net zo overtuigd als wij dat zijn? Sluit dan nu direct en online uw verzekering af!


We all benefit