Katten­verzekering

Waarom onze Katten­verzekering?

  • Lage premie, top Dierenverzekering
  • Advertentie bij vermissing
  • Geldt ook op vakantie

Welke Katten­verzekering past bij u?

Een Kattenverzekering klinkt misschien wat vreemd. Katten komen toch altijd op hun pootjes terecht? Maar jaarlijks worden duizenden katten aangereden met hoge dokterskosten als gevolg. Met een Kattenverzekering is uw kat verzekerd tegen ongelukken, zorg en ziekte. Bent u extra zuinig op uw kat en houden we aan het eind van het jaar geld over in onze gezamelijke pot? Dan kunt u premie terugkrijgen dankzij onze Jaarbeloning.

Er zijn meerdere mogelijkheden om uw vriend te verzekeren tegen ongevallen en medische kosten. Welke Kattenverzekering past het beste bij u en uw kat? Bekijk de tabel.

Waarom onze Katten­verzekering?

Lage premie, top Katten­verzekering

We houden de premie laag en de kwaliteit van onze Katten­verzekering hoog. Precies waar het om draait! Bij onze Katten­verzekering bijvoorbeeld:

  • Willen we graag helpen om uw kat terug te vinden als hij/zij is weggelopen. Dus vergoeden we een advertentie voor maximaal € 250
  • Vergoedt alle ongelukken in Nederland en Europa. U kunt uw kat dus met een gerust hart meenemen op vakantie
  • Kunt u ook kiezen voor Huisdier & zorg 50%. Dan betalen wij de helft van de medische kosten, u de andere
  • Krijgt u uw eigen digitale Verzekeringsmap. Meteen iets aanpassen, een extra dekking afsluiten, een schade melden en uitgekeerd krijgen of zelf een verzekering afsluiten. Bij ons gaat alles digitaal en dus supersnel en makkelijk
Medische kosten tot € 3.500

De kosten voor medische onderzoeken bij katten kunnen flink oplopen ook al lijken de problemen niet zo groot. Daarom vergoeden wij tot maximaal € 3.500 per jaar.

Aanvullende dekkingen

Helaas worden de meeste katten op oudere leeftijd ziek. De dokterskosten kunnen in dat geval hoog oplopen. Met een kattenverzekering krijgt u financiële hulp. Ook preventieve behandelingen worden tot € 80 per jaar vergoed. vergoed.

U mag elke dag opzeggen

Natuurlijk vinden we het jammer als u bij ons weg wilt. Maar daar heeft u dan vast een goede reden voor. Dus kunt u uw Katten­verzekering op elk moment stopzetten. Dan storten we het geld dat u eventueel van ons tegoed heeft, weer terug op uw rekening.

De Jaarbeloning: we geven geld terug

Blijft er aan het eind van het jaar geld over van de premie die we hebben gereserveerd voor schade? Dan geven we dat weer terug aan u als Jaarbeloning.

Lees meer over de Jaarbeloning

we all benefit
Wel verzekerd
Niet verzekerd
Eigen risico
Wel verzekerd
Niet verzekerd
Eigen risico

Wat vinden onze klanten van onze Dieren­verzekering?

Zij gingen u voor:

Meer weten over Katten­verzekering

Top 5 meest gestelde vragen over de Katten­verzekering

Hoe kan ik mijn kat bij jullie verzekeren en wat wordt mijn premie?
InShared is een internetverzekeraar waarbij de klanten zelf aan de knoppen zitten. Dat betekent dat u de premie van onze Kattenverzekering zelf op deze pagina kunt berekenen. Vindt u het wat? Dan kunt u de verzekering in een paar stappen afsluiten op onze website of, als u al klant bent, in uw bestaande digitale Verzekeringsmap.
Tot welke leeftijd kan ik mijn kat bij jullie verzekeren?
De dekking Huisdier & ongeval kunt u afsluiten voor katten tot maximaal 10 jaar. Als uw huisdier ouder is kunt u helaas geen Dierenverzekering bij ons afsluiten. Voor de Dekking Huisdier & zorg 50% geldt voor katten een leeftijdsgrens tot zes jaar en voor de Dekking Huisdier & zorg 100% geldt een leeftijdsgrens tot vier jaar.
Mijn kat staat niet in de lijst. Hoe kan dit?
Niet alle rassen kunnen worden verzekerd bij InShared. Het gaat hierbij om rassen waarbij van tevoren al vrij zeker is dat zij veel zorg nodig zullen hebben.
Geldt er nog een eigen risico of eigen bijdrage bij de Kattenverzekering?
Bij de Kattenverzekering geldt een eigen risico van 15% van de zorgnota. Alleen als u de Dekking Huisdier & zorg 50% heeft afgesloten geldt er geen eigen risico. Bij de Dekking Huisdier & zorg 50% neemt u zelf de helft van de kosten voor uw rekening.
Hoe kan ik een declaratie voor mijn Dierenverzekering indienen?
U vult voor uw huisdier een declaratieformulier in en stuurt deze, samen met de originele rekeningen, naar ons op. Het adres staat op het declaratieformulier. Om declaraties in behandeling te nemen moeten wij het formulier en de rekeningen binnen 12 maanden na de eerste behandeling van u ontvangen. Het formulier staat ook in uw digitale Verzekeringsmap.

En... overtuigd?

We hebben ons best gedaan om u te laten zien dat wij er alles aan doen om u de service en zekerheid te bieden die u zoekt in een kattenverzekering. Bent u net zo overtuigd als wij dat zijn? Sluit dan nu direct en online uw verzekering af!