Welke katten kan ik verzekeren?

Welke katten kan ik verzekeren?

Bijna alle kattenrassen zijn welkom bij InShared voor een kattenverzekering. Eigenaren van ruim 70 verschillende rassen sloten al een verzekering bij ons af.

Om welke kattenrassen gaat het precies?

Uw spinnende Siamees, Abessijn of Perzische kat vindt, wat betreft verzekering, bijna altijd onderdak bij ons. En dan nog tientallen andere rassen: van Cypers tot Europese korthaar en van Burmees tot Abessijn. Check in onderstaande lijst of uw kat er ook tussen staat.

Onder meer deze kattenrassen kunt u verzekeren:

> Bekijk alle kattenrassen

Wordt de premie gebaseerd op het ras?

De premie is ook een beetje afhankelijk van het ras. Wij letten ook op gewicht en leeftijd. Is uw spinnende viervoeter bijvoorbeeld ouder dan 5 jaar, dan neemt de premie toe. De exacte premie voor uw kat kunt u hier berekenen.

Welke medische kosten worden gedekt?

Bij InShared begrijpen we hoe belangrijk het voor u is om exact te weten welke medische kosten vergoed worden voor uw trouwe viervoeter. Daarom hebben we een handig overzicht voor u gemaakt, zodat u precies kunt nagaan welke behandelingen en zorgkosten onder onze dierenverzekering vallen. Via ons gebruiksvriendelijke online portaal kunt u snel en gemakkelijk alle details omtrent de vergoedingen vinden. Of het nu gaat om narcose, röntgenfoto of andere noodzakelijke zorg, met slechts een paar klikken kunt u gedetailleerd zien waar u op kunt rekenen. Bij InShared streven we naar duidelijkheid en gebruiksgemak, zodat u met vertrouwen voor de gezondheid van uw geliefde huisdier kunt zorgen.

En... overtuigd?

We hebben ons best gedaan om u te laten zien dat wij er alles aan doen om u de service en zekerheid te bieden die u zoekt in een dierenverzekering. Bent u net zo overtuigd als wij dat zijn? Sluit dan nu direct en online uw verzekering af!


We all benefit