Wat dekt de Huisdierenverzekering?

Wat dekt de Huisdierenverzekering?

Onze Huisdierenverzekering is er voor bijna alle meest voorkomende dierenartskosten. Een val, verstrikt raken of verwondingen door een ander dier bijvoorbeeld, maar ook natuurlijk de medische kosten bij een ziekte.

Wat wordt vergoed bij de Huisdierenverzekering?

De medische kosten voor een hond of kat kunnen snel in de papieren lopen. Met onze Dierenverzekering kunt u uw huisdier goed verzekeren bij onverwachte medische kosten. De dekking van onze Huisdierenverzekering is al heel ruim. Maar u kunt deze nog uitbreiden met de Extra dekking, dekking voor gebitsbehandelingen en dekking voor de behandeling van kanker. Zo kunt u zelf kiezen welke verzekering het beste bij u past. Ook kunt u kiezen voor een vergoeding van maximaal € 3.000, € 4.000 of € 6.000 per kalenderjaar. Per behandeling vergoeden we 80% van de kosten. Consultkosten worden voor maximaal € 100 per kalenderjaar vergoed.

Welke medische kosten krijgen een vergoeding?

Bij InShared begrijpen we hoe belangrijk het voor u is om exact te weten welke medische kosten vergoed worden voor uw trouwe viervoeter. Daarom hebben we een handig overzicht voor u gecreëerd, zodat u precies kunt achterhalen welke behandelingen en zorgkosten gedekt zijn door onze dierenverzekering. Met ons gebruiksvriendelijke overzicht kunt u snel en gemakkelijk alle details over de vergoedingen vinden. Of het nu gaat om consulten bij de dierenarts, medicijnen, operaties of andere benodigde zorg, met slechts een paar klikken kunt u nauwkeurig zien waar u op kunt rekenen. Bij InShared streven we naar transparantie en gebruiksgemak, zodat u met vertrouwen kunt zorgen voor de gezondheid van uw geliefde huisdier.

Kan ik alle honden- en kattenrassen meeverzekeren?

Nee, niet alle rassen kunnen worden verzekerd. Een aantal rassen verzekeren wij niet omdat het risico op ziekten en/of aandoeningen voor deze rassen erg hoog is. Verder is de Huisdierenverzekering af te sluiten voor honden en katten die jonger dan 6 jaar oud zijn. Is uw kat of hond al bij ons verzekerd en wordt hij dan 6? Geen probleem, dan loopt de verzekering gewoon door.

Is mijn hond of kat overal verzekerd?

Uw hond of kat is in Nederland natuurlijk goed verzekerd bij onverwachte medische kosten.

Gaat u op reis? En neemt u uw huisdier mee? Dan zijn de medische kosten voor uw hond of kat wereldwijd tot maximaal € 1.000 verzekerd. Wij vergoeden dan 80% van de rekening.

En... overtuigd?

We hebben ons best gedaan om u te laten zien dat wij er alles aan doen om u de service en zekerheid te bieden die u zoekt in een dierenverzekering. Bent u net zo overtuigd als wij dat zijn? Sluit dan nu direct en online uw verzekering af!


We all benefit