undefined

Lasertherapie huisdier

Het woord zegt het al: bij lasertherapie wordt er een laserstraal gebruikt. Er worden dan specifieke golflengtes van licht gebruikt, die de bloedcirculatie stimuleren. En dat zorgt er dan vaak voor dat uw hond of kat minder pijn heeft en sneller geneest.

Wat betekent lasertherapie voor uw huisdier?

Bij de lasertherapie wordt uw huisdier blootgesteld aan de laserstraal voor een bepaalde periode. De laserstraal produceert licht van een specifieke golflengte dat diep in het weefsel kan doordringen. Zo komt er energie vrij en dat stimuleert het herstellende vermogen van de cellen. Lasertherapie is gelukkig een vrijwel pijnloze behandeling voor uw huisdier. Benieuwd of lasertherapie iets is voor uw huisdier? Overleg het altijd eerst even met uw dierenarts.

Kosten lasertherapie huisdier

De kosten van lasertherapie voor huisdieren liggen meestal tussen de € 25 en € 35. Het kan wel verschillen, want er wordt rekening gehouden met de aandoening van het dier, hoeveel behandelingen er nodig zijn en ook de locatie van uw dierenarts speelt een rol. Als u precies wilt weten hoeveel lasertherapie voor uw huisdier kost, vraag dit dan aan uw dierenarts.

Vergoeding lasertherapie voor uw huisdier

Met de Dierenverzekering van InShared zijn de kosten voor lasertherapie verzekerd. Wel moet u rekening houden met de maximale vergoeding die u heeft gekozen. U kunt bij het afsluiten van de verzekering kiezen voor een maximale vergoeding van € 3.000, € 4.000 of € 6.000. Goed om te weten: is er lasertherapie nodig in verband met ziektes of aandoeningen die verzekerd zijn op de aanvullende dekkingen? Dan wordt dit onderzoek alleen vergoed als u die aanvullende dekking heeft afgesloten.

Eigen bijdrage

Voor de kosten van lasertherapie betaalt u een eigen bijdrage van 20%. Dit betekent dat u van de verzekerde kosten zelf 20% moet betalen.

Dierenverzekering

De juiste zorg voor uw hond of kat kan een aardig prijskaartje hebben. Dat is waarom een dierenverzekering zo fijn is. Benieuwd wat er nog meer allemaal verzekerd is met onze Dierenverzekering? Lees dan onze voorwaarden en bereken uw premie.

Dieren­verzekering afsluiten

Welke vergoeding zoekt u?