undefined

Opvang huisdier

Wat als u onverwacht in het ziekenhuis wordt opgenomen en er is niemand anders die voor uw huisdier kan zorgen? Daar hebben wij voor u over nagedacht: met de Extra dekking bij onze Dierenverzekering betalen wij voor tijdelijke opvang van uw hond of kat tot maximaal € 250. Hoe het precies werkt, leggen we hieronder uit.

Wat betekent opvang voor uw huisdier?

U kunt kiezen uit verschillende soorten opvang voor uw huisdier. Zo kan uw viervoeter naar een dierenpension, zeg maar een soort kleinschalig hotel. Soms kan uw viervoeter ook terecht bij een dierenasiel. Dit kan vaak alleen voor een korte periode.

Kosten opvang huisdier

Hoeveel de opvang kost voor uw hond of kat verschilt nogal. Want hoe langer de opvang nodig is, hoe duurder het zal zijn. En heeft uw huisdier speciale zorg nodig? Dan zal dat ook voor extra kosten zorgen. Daarom is het lastig om het complete kostenplaatje te schetsen.

Vergoeding opvang voor uw huisdier

De kosten voor opvang zijn niet standaard verzekerd met onze Dierenverzekering. Wilt u deze kosten meeverzekeren? Sluit dan de aanvullende Extra dekking af. Met de Extra dekking vergoedt InShared de kosten van opvang tot maximaal € 250 per jaar. We betalen voor de opvang van uw huisdier bij verblijf van uzelf in een ziekenhuis of zorginstelling voor maximaal 4 weken per jaar.

Belangrijk: de dekking voor opvang van uw huisdier is alleen voor eenpersoonshuishoudens (alleenstaanden) of een eenoudergezin waar andere gezinsleden niet voor uw huisdier kunnen zorgen.

Eigen bijdrage

Voor de kosten van opvang betaalt u een eigen bijdrage van 20%. Dit betekent dat u van de verzekerde kosten zelf 20% moet betalen.

Dierenverzekering

Kunt u zelf een korte periode niet voor uw maatje zorgen omdat u wordt opgenomen in het ziekenhuis? Met de Extra dekking van onze Dierenverzekering worden de kosten voor korte opvang van uw hond of kat vergoed tot maximaal € 250 per jaar. Daarnaast vallen er nog meer vergoedingen binnen de Dierenverzekering van InShared. Bekijk welke dit zijn en bereken eenvoudig uw premie.

Dieren­verzekering afsluiten

Welke vergoeding zoekt u?