undefined

Preventieve zorg huisdier

Voorkomen is altijd beter dan genezen, ook bij huisdieren! Met preventieve zorg neemt u maatregelen om ziektes en aandoeningen te voorkomen. Zo is de kans dat uw hond of kat langer gezond blijft stukken groter.

Wat betekent preventieve zorg voor uw huisdier?

Preventieve zorg is er in vele soorten en maten. Denk aan vaccinaties en sterilisatie, maar ook parasietenbestrijding is een belangrijk onderdeel van preventieve zorg. Hiermee krijgt uw huisdier ontwormings-, teken- en vlooienbestrijdingsmiddelen om besmetting te voorkomen. En vergeet niet regelmatig een gezondheidscheck bij uw dierenarts in te plannen.

Heeft u specifieke vragen over preventieve zorg? Neem dan contact op met uw dierenarts.

Kosten preventieve zorg huisdier

De kosten van preventieve zorg voor een huisdier verschillen nogal. Dat ligt er namelijk aan welke behandelingen toegepast worden. We kunnen dus niet vertellen welke kosten u kunt verwachten.

Vergoeding preventieve zorg voor uw huisdier

Preventieve zorg is met onze Dierenverzekering niet standaard verzekerd. Wilt u deze kosten verzekeren? Kies dan de aanvullende Extra dekking. Uw preventiekosten worden dan vergoed tot maximaal € 100 per jaar. Met deze aanvullende dekking worden de kosten gedekt voor bijvoorbeeld inentingen, gezondheidschecks, behandelingen van in- en uitwendige parasieten en voor een titerbepaling.

Eigen bijdrage

Voor de kosten van preventieve zorg betaalt u een eigen bijdrage van 20%. Dit betekent dat u van de verzekerde kosten zelf 20% moet betalen.

Dierenverzekering

U wilt natuurlijk dat uw hond of kat de juiste zorg krijgt, zonder dat u een fikse rekening van de dierenarts op de mat krijgt. Daarom is een dierenverzekering onmisbaar. Benieuwd wat er nog meer allemaal verzekerd is met onze Dierenverzekering? Lees dan onze voorwaarden en bereken uw premie.

Dieren­verzekering afsluiten

Welke vergoeding zoekt u?