undefined

Second opinion huisdier

Wilt u graag dat een andere dierenarts ook kijkt naar de gezondheidssituatie van uw huisdier? Dat heet een second opinion. Daar kunt u verschillende redenen voor hebben. In principe is een second opinion alleen verzekerd als wij dat nodig vinden.

Wat betekent een second opinion voor uw huisdier?

Bij een second opinion kijkt een andere dierenarts nog een keer wat er aan de hand is met uw hond of kat. Omdat de dierenarts zeker wil weten dat de voorgestelde behandeling kans op slagen heeft. Of omdat uw viervoeter een ziekte lijkt te hebben waar uw dierenarts niet gespecialiseerd in is.

Kosten second opinion huisdier

Hoeveel een second opinion kost, is vooraf onmogelijk te zeggen. Het ligt namelijk aan veel verschillende dingen. Soms zijn de bestaande uitslagen al genoeg, maar soms moeten er ook onderzoeken opnieuw worden gedaan. En gaat u naar een andere reguliere dierenarts of moet er een specialist aan te pas komen? Dit maakt dat de kosten enorm uiteen kunnen lopen.

Vergoeding second opinion voor uw huisdier

Heeft u bij InShared een Dierenverzekering afgesloten? Dan worden de kosten van een second opinion alleen vergoed als deze op ons verzoek is aangevraagd. Of als uw verzoek door ons is goedgekeurd. Soms vinden we het namelijk belangrijk om een andere deskundige om een second opinion te vragen. Wel ligt het aan de maximale vergoeding die u heeft gekozen hoeveel er is verzekerd. U kunt bij het afsluiten van de verzekering kiezen voor een maximale vergoeding van € 3.000, € 4.000 of € 6.000.

Eigen bijdrage

Voor de kosten van een second opinion betaalt u een eigen bijdrage van 20%. Dit betekent dat u van de verzekerde kosten zelf 20% moet betalen.

Dierenverzekering

Voordat een second opinion nodig is, zijn er vaak al een hele hoop onderzoeken geweest om te ontdekken waar uw huisdier last van heeft. Dan bent u maar wat blij met een goede dierenverzekering. Dat snappen we bij InShared en daarom is onze Dierenverzekering met zorg samengesteld. Wilt u weten welke vergoedingen er nog meer binnen onze Dierenverzekering vallen? Lees hier de voorwaarden en bereken eenvoudig uw premie online.

Dieren­verzekering afsluiten

Welke vergoeding zoekt u?