undefined

Titerbepaling huisdier

Ook huisdieren ontkomen er niet aan: vaccineren. Maar met een titerbepaling komt u er wel achter of een herhaling van bepaalde vaccinaties echt nodig is voor uw hond of kat. Dat kan in sommige gevallen handig zijn, als uw viervoeter bijvoorbeeld veel last heeft van bijwerkingen of al op leeftijd is. Met de Extra dekking bij onze Dierenverzekering is een titerbepaling meeverzekerd tot maximaal € 100 per jaar.

Wat betekent een titerbepaling voor uw huisdier?

Met een titerbepaling wordt er gekeken of uw huisdier nog genoeg antistoffen heeft tegen bepaalde ziektes. Daar wordt wat bloed voor afgenomen en onderzocht. Is alles nog goed? Dan kan uw hond of kat bepaalde vaccinaties overslaan. Zijn er te weinig antilichamen? Dan krijgt uw huisdier een nieuwe prik.

Een titerbepaling geeft trouwens niet voor alles duidelijkheid. Zo zijn er bepaalde ziektes waar niet voor getiterd kan worden. En gaat u graag op reis met uw hond of kat? Check dan of het land van bestemming een titerbehandeling als een goed alternatief voor een vaccinatie ziet.

Zit u nog met vragen of wilt u precies weten hoe het zit voor uw specifieke situatie? Bespreek het met uw dierenarts. Die weet als geen ander wat het beste is voor uw huisdier.

Kosten titerbepaling huisdier

De kosten van een titerbepaling liggen vaak tussen de € 30 en € 100. Dierenartsen kunnen namelijk zelf hun prijs bepalen. Zijn er meerdere huisdieren waar u een titerbepaling voor wilt laten uitvoeren? Dan kan de behandeling per huisdier lager uitvallen.

Vergoeding titerbepaling voor uw huisdier

Met de Dierenverzekering van InShared zijn de kosten voor een titerbepaling niet standaard verzekerd. Wilt u deze kosten verzekeren? Dan kunt u de aanvullende Extra dekking afsluiten. Met deze aanvullende dekking zijn de kosten voor titerbepaling tot maximaal € 100 per jaar meeverzekerd.

Eigen bijdrage

Voor de kosten van een titerbepaling betaalt u een eigen bijdrage van 20%. Dit betekent dat u van de verzekerde kosten zelf 20% moet betalen.

Dierenverzekering

Met de aanvullende Extra dekking van onze Dierenverzekering kunt u rekenen op vergoeding van uw kosten voor een titerbepaling tot € 100 per jaar. Wilt u weten op welke vergoedingen u nog meer kunt rekenen bij het afsluiten van een Dierenverzekering? Ontdek de voorwaarden en bereken direct uw premie online.

Dieren­verzekering afsluiten

Welke vergoeding zoekt u?