Garage Verzekering

Uw garage verzekeren

Veel verzekeraars verzekeren alleen de inboedel van uw woonhuis. Maar vaak heeft u ook waardevolle spullen in uw garage, berging of schuur staan zoals een Weber BBQ of Mountainbike. Daarom heeft onze Inboedelverzekering een garagedekking. Dat betekent dat ook uw spullen in gebouwen die bij uw huis horen gewoon zijn meeverzekerd. Dat scheelt u niet alleen een hoop zorgen, u bent ook goedkoper uit. Omdat u naast uw woonverzekering geen extra verzekering voor spullen in uw schuur of garage hoeft af te sluiten.

Inboedelverzekering met garage dekking

InShared verzekert bezittingen in en buiten uw woonhuis tegen schade of verlies. Dus op óf buiten het risicoadres. Fietsen of gereedschap in uw garage of schuur vallen dus ook onder onze Inboedelverzekering. Door deze ruime dekking en een goedkope premie is onze Woonverzekering met garagedekking dan ook als één van de beste getest door de Consumentenbond. En daar zijn we natuurlijk best een beetje trots op.

Wat valt er onder de dekking?

Wanneer u een Inboedelverzekering bij InShared afsluit, krijgt u de garagedekking er automatisch bij. Deze ‘garageverzekering’ dekt schade (of verlies) aan/door:

  • Spullen in uw schuur, berging en garage op het risicoadres. Vergoeding tot maximaal €10.000
  • Spullen in uw schuur berging en garage buiten het risicoadres zijn alleen verzekerd met de extra dekking Compleet
  • Spullen in uw auto, camper, caravan of boot in Nederland. We vergoeden per gebeurtenis maximaal € 750

Daarnaast bent u met onze Inboedelverzekering inclusief garagedekking nooit onder- of dubbel verzekerd. En als er geld overblijft in de schadepot, kunt ook nog eens geld van InShared terugkrijgen via de Jaarbeloning.

Garage op een ander adres verzekeren

Heeft u een schuur of garage op een ander adres (maar binnen 500 meter van uw huis?) Dan vergoeden wij tot maximaal € 25.000 opstalschade per gebeurtenis.

Garage verzekering vergelijken

Voordat u een verzekering voor uw garage afsluit, is het verstandig om verschillende verzekeringen met elkaar te vergelijken. Zo weet u zeker dat u straks een verzekering heeft die goed bij u en uw garage past. Let bij het vergelijken niet alleen op de premie, maar ook op het eigen risico, de service bij schade en de beoordeling van klanten.

InShared Jaarbeloning

Schade voorkom je niet alleen door verstandig in het leven te staan. Een ongeluk zit nou eenmaal in een klein hoekje. Maar er zijn middelen die ervoor zorgen dat de kans dat uw spullen niet beschadigen of kwijtraken, zoals:

  • Alarminstallatie
  • Rookmelders
  • Waterslot op (af)wasmachine

Dat is niet alleen veilig voor uzelf en de spullen in uw garage, maar kan u aan het einde van het verzekeringsjaar ook nog eens geld opleveren als we de Jaarbeloning gaan uitkeren.

Bereken nu uw premie

En wilt u onze Garage verzekering afsluiten? Bereken dan hieronder uw premie:

Bereken uw premie