Woonverzekering vergelijken

Beoordeling Woon­verzekering

Waarom onze Woonverzekering?

  • Lage premie, top Woonverzekering
  • Keuze tussen dekking Standaard of Compleet en € 0 of € 150 eigen risico
  • Niet onderverzekerd
Vul uw postcode en huisnummer in
... klanten geven onze woon­verzekering gemiddeld een ...
Ik ben de chatbot. Waar gaat uw vraag over?

Onze Woonverzekering vergelijken met andere verzekeraars

Met een Woonverzekering van InShared zit u altijd goed. Uw meest kostbare bezit, uw woning en uw inboedel, is goed verzekerd bij schade door brand, water, inbraak en storm voor een lage premie. Ook biedt de Woonverzekering garantie tegen onderverzekering, is dagelijks opzegbaar en u ontvangt premiekorting bij beveiliging. En maken we samen minder schade? Dan kunt u geld terug krijgen met onze Jaarbeloning. Wilt u zeker weten of het gras bij de buren niet groener is? Hier kunt onze Woonverzekering vergelijken.

logo inshared
logo Aegon
logo Ditzo
logo OHRA
logo Allianz Direct
logo Centraal Beheer
Computerapparatuur standaard bij diefstal (inboedel)
€20.000
€12.000
€12.000
€15.000
€15.000
€35.000
Audio- en videoapparatuur standaard bij diefstal (inboedel)
€20.000
€12.000
€15.000
€15.000
€15.000
€35.000
Sieraden bij diefstal (inboedel)
€6.000 (Standaard) €8.000 (Compleet)
€3.000 (Standaard) €6.000 (Compleet)
€6.000
€6.000
€5.000
€5.000
Korting bij beveiliging
(voor inboedel & opstal)
(alleen voor opstal)
Zonnepanelen standaard meeverzekerd (opstal)
Garantie tegen onderverzekering (opstal)
Dagelijks opzegbaar
Jaarbeloning

Peildatum: 7-5-2021

Waarom onze Woonverzekering?

Lage premie, top Woonverzekering

We houden de premie laag en de kwaliteit van onze Woonverzekering hoog. Precies waar het om draait. Bij onze Woonverzekering bijvoorbeeld:

  • Bent u niet onderverzekerd. Als de herbouwwaarde van uw huis niet hoog genoeg is om de schade te dekken, hogen wij het bedrag gewoon op. U heeft bij ons bovendien nooit inboedelmeters nodig
  • Bent u goed verzekerd tegen schade door o.a. brand, diefstal, inbraak, storm en water (bijvoorbeeld regen of hagel)
  • Zijn uw spullen ook verzekerd met onze Inboedelverzekering tijdens transport, verhuizing en in de opslag
  • Zijn uw zonnepanelen en de laadpaal voor uw auto verzekerd via onze Opstalverzekering
  • Krijgt u uw eigen digitale Verzekeringsmap. Meteen iets aanpassen, een schade melden en uitgekeerd krijgen of zelf een verzekering afsluiten. Bij ons gaat alles digitaal en dus supersnel en makkelijk
Keuze tussen Standaard en Compleet

Met Inboedel en Opstal Standaard bent u goed verzekerd tegen schade door o.a. brand, diefstal, inbraak, storm en water (bijvoorbeeld regen of hagel). Met Compleet bent u allrisk verzekerd voor schade door uw eigen schuld. Ook buitenshuis zijn uw kostbaarheden, zoals sieraden, muziekinstrumenten en fotoapparatuur dan overal in Nederland verzekerd via de Inboedelverzekering.

Keuze tussen € 0 en € 150 eigen risico

Standaard is uw eigen risico € 0. In ruil voor een lagere premie kunt u kiezen voor € 150 eigen risico. Net wat bij u past. Bij stormschade is uw eigen risico altijd € 200. Voor de aanvullende dekking mobiele elektronica geldt een eigen risico van € 50, en voor glas € 0

Extra dekkingen voor mobiele apparaten, glas en verbeteringen aan uw woning

Laptops , smartphones en tablets en andere mobiele apparaten en glas in uw woning. U kunt ze er bij ons allemaal bij verzekeren.

Heeft u een koopappartement met een VVE of een huurwoninghuurhuis? Dan is er al een Opstalverzekering afgesloten via uw VVE of huisbaas. De verbeteringen die u of een vorige bewoner heeft aangebracht, zoals de parketvloer, zonnepanelen of nieuwe keuken vallen daar niet onder. Daarvoor kunt u onze eigenaars- of huurdersbelang dekking afsluiten.

U mag elke dag opzeggen

Natuurlijk vinden we het jammer als u bij ons weg wilt. Maar daar heeft u dan vast een goede reden voor. Dus kunt u uw Woonverzekering op elk moment stopzetten. Dan storten we het geld dat u eventueel van ons tegoed heeft, weer terug op uw rekening.

24/7 alarmcentrale bij nood of pech wereldwijd

Is er nood aan de man? Dan kunt ons 24 uur per dag bereiken door naar onze alarmdienst van Eurocross te bellen op +31 (0)71 364 17 62 . Ook vanuit het buitenland.

De Jaarbeloning: we geven geld terug

Blijft er aan het eind van het jaar geld over van de premie die we hebben gereserveerd voor schade? Dan geven we dat weer terug aan u als Jaarbeloning.

Lees meer over de Jaarbeloning

we all benefit

Voorwaarden en informatie­documenten

Waarom een woonverzekering vergelijken?

Voordat u een woonverzekering afsluit, is het altijd een goed idee om meerdere verzekeringen met elkaar te vergelijken. Zo weet u zeker dat u een woonverzekering afsluit die goed bij u en uw woning past. Let bij het vergelijken niet alleen op de premie, maar ook op de dekkingen, de service bij schade, het eigen risico en de beoordeling door klanten.

Voor extra zekerheid

Naast uw inboedel en opstal kunt u zich extra verzekeren met onze aanvullende dekkingen.

Glas

Met onze Glasverzekering bent u verzekerd voor de schade aan het glas dat bij uw huis hoort. Mocht het glas plotseling breken, dan betalen wij. Zo zit u er na een glasschade weer snel warm en beschut bij.

Eigenaarsbelang

Sluit u de dekking Eigenaarsbelang – ook wel Huurdersbelang genoemd – af, dan zijn de verbeteringen en uitbreidingen aan uw huis verzekerd die u of de vorige bewoner heeft aangebracht. Denk aan de laadpaal voor een elektrische auto, beveiligingsinstallaties en zonneschermen.

Mobiele apparaten

Als u uw mobiel op straat laat vallen of als uw camera gestolen wordt op reis, bent u met onze dekking Mobiele elektronica goed verzekerd. Dit geldt voor al uw gezinsleden.

All risk woonverzekering vergelijken

Wilt u uw huis op en top verzekeren? Dan bent u met onze All risk Woonverzekering met aanvullende dekking Compleet aan het juiste adres. Met deze verzekering bent u voor bijna alle schades aan uw huis verzekerd. Zelfs als u de schade per ongeluk zelf heeft veroorzaakt. Bereken hier de premie van onze All risk Woonverzekering zodat u het daarna met andere verzekeraars kunt vergelijken.

Inboedelverzekering of opstalverzekering?

Weet u wat het verschil is tussen een inboedel- en opstalverzekering? Wij leggen het graag uit. Alles wat in uw huis staat – van de bank tot de televisie – valt onder de inboedelverzekering . Alles wat echt vast zit aan uw huis – van de regenpijp tot het dak – valt onder de opstalverzekering .

Woonverzekering pakket vergelijken

Een pakketverzekering is een verzameling van meerdere verzekeringen in één pakket. Bij InShared kunt u geen pakketverzekering afsluiten. Waarom? Omdat we weten dat verschillende mensen verschillende verzekeringen nodig hebben. Het vaststellen van een pakket is dan lastig. Liever laten we klanten zelf kiezen welke verzekeringen ze nodig hebben. Qua premie maakt het ook niets uit. Bij InShared doen we ons best om iedere verzekering zo goedkoop mogelijk te maken. U hoeft bij ons dus niet meerdere verzekeringen in één keer af te sluiten om een lage premie te krijgen.

De Jaarbeloning van InShared

In het kort: als we onnodige schade voorkomen en de kosten laag houden, dan blijft onze Woonverzekering betaalbaar én houden we geld over voor de Jaarbeloning. We all benefit.

InShared Jaarbeloning