undefined

Gezondheidscheck huisdier

Bij een gezondheidscheck van uw huisdier wordt zo’n beetje alles gecheckt: de conditie, het gebit, de huid, vacht en oren – alles om te achterhalen of uw huisdier gezond is. Heeft u een Dierenverzekering met Extra dekking bij InShared? Dan zijn de kosten van een gezondheidscheck verzekerd, tot maximaal € 100 per jaar.

Wat houdt een gezondheidscheck voor uw huisdier in?

Ook bij dieren is aan de buitenkant niet altijd te zien of ze helemaal gezondheid zijn. Daarom is een jaarlijkse gezondheidscheck voor uw hond of kat altijd een goed idee. Is er niets aan de hand? Helemaal goed, dan kunt u met een gerust hart naar huis. En is er wel iets mis, dan kunt u dat gelijk bespreken met de dierenarts.

Wat een gezondheidscheck voor uw huisdier precies inhoudt? Dat verschilt vaak per dierenarts. Maar u mag er van uitgaan dat er altijd gekeken wordt naar de huid, vacht, oren, ogen, het gebit en gewicht. Ook luistert de dierenarts vaak naar het hart van uw huisdier en dient eventuele vaccinaties toe. Daarnaast bent u zelf ook een belangrijke bron van informatie voor de dierenarts. Is u iets opgevallen in het gedrag van uw maatje? Eet en drinkt het beestje nog genoeg? Dit geeft de dierenarts een goed beeld van de conditie en gesteldheid van uw huisdier.

Naadje van de kous weten over een gezondheidscheck? Stel uw vragen dan aan uw dierenarts. Die kan u daar veel meer over vertellen.

Kosten gezondheidscheck voor uw hond of kat

De kosten voor een gezondheidscheck voor uw huisdier verschillen natuurlijk per dierenarts, maar liggen gemiddeld tussen de € 40 en € 60 per keer. Bij sommige dierenartsen kunt u kiezen voor een aantal extra’s, zoals aanvullende vaccinaties of het knippen van de nagels van uw huisdier. Dan zal het bedrag hoger uitvallen. Als u precies wil weten hoeveel u moet aftikken voor een gezondheidscheck, vraag dit dan vooraf na bij uw dierenarts.

Vergoeding gezondheidscheck huisdier

Met de Extra dekking bij onze Dierenverzekering bent u verzekerd tot maximaal € 100 per jaar voor preventieve zorg. Dit kan een gezondheidscheck zijn, maar ook een vaccinatie.

Eigen bijdrage bij een gezondheidscheck voor uw hond of kat

Voor de gezondheidscheck betaalt u een eigen bijdrage van 20%. Dit betekent dat u van de verzekerde kosten zelf 20% moet betalen.

Huisdierenverzekering

De Extra Dekking bij onze Dierenverzekering verzekert u van goede dekking bij een gezondheidscheck van uw huisdier. Zo doen we er alles aan om uw maatje gezond te houden. Wilt u weten wat er nog meer binnen de dekking valt? Bekijk de vergoedingen binnen onze Dierenverzekering en bereken uw premie eenvoudig online.

Dieren­verzekering afsluiten

Welke vergoeding zoekt u?