motor in stalling verzekeren

Motor in stalling verzekeren, kan dat?

Met een Motor op Stalverzekering is uw motor ook goed verzekerd als die bijvoorbeeld de hele winter in de stalling staat. Wel zo rustig.

Ook op stal kan uw motor beschadigen

Veel mensen stallen hun motor in de winter op een droge plek. Of ze gebruiken hem om een andere reden een hele tijd niet. Maar heeft u er wel eens aan gedacht dat uw motor ook dan kan beschadigen (door bijvoorbeeld een storm) of erger, gestolen kan worden? Een Motor op Stalverzekering dekt vrijwel alle risico’s die het stallen van uw motor met zich meebrengt.

Wanneer u weer gaat rijden

De Motor op Stalverzekering is eigenlijk een mooie tussenvorm voor als de WA- dekking net te weinig is en een allriskverzekering te duur, omdat u uw motor bijvoorbeeld alleen in de lente/zomer gebruikt. Zo bent u toch verzekerd voor schade aan anderen én schade aan uw eigen motor door diefstal, brand, storm en de natuur.

Tips voor veilig stallen van uw motor

Om te voorkomen dat uw motor gestolen wordt, kunt u hem het beste binnen zetten. Maar als dat niet kan, dan is, naast uw gewone slot, ART-Categorie IV (of hoger) goedgekeurd ketting - of beugelslot een goed idee. Die moet u dan natuurlijk wel vastmaken aan de “vaste wereld”, zoals een lantaarnpaal. Op www.stichtingart.nl leest u er alles over.

Meer weten over motorverzekeringen

we all benefit