motorverzekeringen vergelijken bij InShared

Motorverzekering vergelijken: wat is de beste motorverzekering?

Wat is er lekkerder dan crossen op uw motor met de wind door uw haar? Helaas bent u extra kwetsbaar op een tweewieler en zit een ongeluk in een klein hoekje. Wilt u met een veilig gevoel de weg op? Vergelijk de beste motorverzekeringen aan de hand van onze tips.

Hoe kies ik de beste motorverzekering?

Heeft u geen idee waar u moet beginnen? Loop dit rijtje dan eens door:

  • Dekking: wat is er wel/niet verzekerd?
  • Service: hoe werkt het als ik schade aan mijn motor heb?
  • Beoordeling: wat vinden klanten van de motorverzekering?
  • Premie: hoe hoog is de premie?
  • Eigen risico: wat moet ik zelf betalen bij schade?
  • Bonus/malus ladder: wat gebeurt met mijn premie als ik schade heb?
  • Waarde van motor: wat is de dagwaarde van mijn motor?
  • Risico: hoe groot is de kans dat mijn motor beschadigd of gestolen wordt?

Als u een motorverzekering goed wilt vergelijken is het belangrijk om niet alleen naar de laagste premie te kijken (ook al is dat soms wel verleidelijk). Als uw motor onverhoopt in de kreukels ligt, wilt u natuurlijk gebruik maken van een goede service en dekking. Bij InShared hoeft u zich hier geen zorgen om te maken. U bent altijd goed verzekerd tegen een scherpe premie.

Onze Motorverzekering is niet 100% te vergelijken

De Motorverzekering van InShared is uniek en daarom lastig te vergelijken. Onze premie is namelijk afhankelijk van hoe zuinig u omgaat met uw spullen. Maakt u schade? Dan gaat uw premie niet omhoog. Maakt u een jaar geen brokken? Dan krijgt u een deel van uw premie terug. Dat vinden wij wel zo eerlijk.

Onze dekkingen vergelijken?

U kunt bij InShared kiezen uit drie soorten motorverzekeringen. Een WA motorverzekering is verplicht in Nederland. Daarnaast is er een Allrisk of een Motor op stal verzekering. Een Allriskverzekering dekt vrijwel alle schade. Stalt u uw motor in de winter? Dan is een Motor op stalverzekering misschien interessant.

Bent u er nog niet uit of een WA of allrisk motorverzekering bij u past? Geen probleem. In dat geval is het handig om meer te lezen over de verschillen.

Meer weten over motorverzekeringen

we all benefit