Allrisk woonverekering

Met Compleet heeft u een all risk Woonverzekering

Dat u uw huis zo goed mogelijk wilt verzekeren, vinden wij alleen maar logisch. Daarom hebben we een all risk Woonverzekering: de Woonverzekering Compleet. Beter kunt u uw huis en inboedel niet verzekeren.

Waarom onze dekking Compleet?

Ook allrisk verzekerd voor schade door eigen schuld

Met onze Inboedel- en Opstal Standaard bent u goed verzekerd tegen schade door o.a. brand, diefstal, inbraak, storm en water (bijvoorbeeld regen of hagel). Met onze dekking Compleet bent u ook allrisk verzekerd voor schade door uw eigen schuld, die van iemand binnen uw gezin of als uw huisdier iets omstoot of laat vallen.

Uw kostbaarheden ook buitenshuis verzekerd

Heeft u onze Inboedelverzekering Compleet? Dan zijn uw kostbaarheden, zoals sieraden, verzamelingen en sportuitrusting ook buitenshuis in Nederland goed verzekerd.

Keuze tussen € 0 en € 150 eigen risico

Standaard is uw eigen risico € 0. In ruil voor een lagere premie kunt u kiezen voor € 150 eigen risico. Net wat bij u past. Bij stormschade is uw eigen risico altijd € 200. Voor de aanvullende dekking mobiele elektronica geldt een eigen risico van € 50, en voor glas € 0

U mag elke dag opzeggen

Natuurlijk vinden we het jammer als u bij ons weg wilt. Maar daar heeft u dan vast een goede reden voor. Dus kunt u uw dekking Mobiele Elektronica op elk moment stopzetten. Dan storten we het geld dat u eventueel van ons tegoed heeft, weer terug op uw rekening.

24/7 alarmcentrale bij nood of pech wereldwijd

Is er nood aan de man? Dan kunt ons 24 uur per dag bereiken door naar onze alarmdienst van Eurocross te bellen op +31 (0)71 364 17 62. Ook vanuit het buitenland.

De Jaarbeloning: we geven geld terug

Blijft er aan het eind van het jaar geld over van de premie die we hebben gereserveerd voor schade? Dan geven we dat weer terug aan u als Jaarbeloning.

Lees meer over de Jaarbeloning

Mooie rapportcijfers

Onze klanten geven onze Woonverzekering gemiddeld een en ook onze andere verzekeringen krijgen allemaal een hoog cijfer. Schade is natuurlijk nooit leuk, maar wij proberen het melden ervan wel zo makkelijk mogelijk te maken. Onze klanten geven dat onderdeel dan ook een .

we all benefit

Voorwaarden en informatie­documenten

Wat is verzekerd met een all risk Woonverzekering?

U laat een glas wijn op uw bank vallen, de kinderen maken een kunstwerk op het behang of u stoot tijdens het stofzuigen per ongeluk de televisie om. Bij een gewone woonverzekering vallen deze schades onder ‘dikke pech’ en bent u hiervoor niet verzekerd. Heeft u een all risk Woonverzekering dan is het minder zuur. Met deze verzekering bent u namelijk voor bijna alles schades aan uw huis verzekerd. Ook als u de schade per ongeluk zelf heeft veroorzaakt.

Allrisk Inboedel- en Opstalverzekering: onze dekking Compleet

Wilt u uw huis bij ons all risk verzekeren, dan kunt kiezen voor onze Opstalverzekering Compleet en de Inboedelverzekering Compleet. Met dit gouden duo is uw stulpje op en top verzekerd. Het verschil tussen deze verzekeringen leggen we graag uit:

De Opstalverzekering Compleet

Met onze Opstalverzekering Compleet zijn alle onderdelen die in en aan uw huis vastzitten all risk verzekerd. Van de leidingen tot het behang. Stel dat u een blik verf omstoot over uw vaste houten vloer, dan wordt dat door deze verzekering gedekt.

De Inboedelverzekering Compleet

Alle spullen die u bij een verhuizing inpakt, zijn met onze Inboedelverzekering Compleet all risk verzekerd. Loopt u per ongeluk tegen een schilderij en valt hij van de muur of kukelt tijdens het schoonmaken een vaas om? Dan komt onze Inboedelverzekering Compleet als geroepen. En met deze dekking zijn uw sieraden, muziekinstrumenten en fotoapparatuur overal in Nederland verzekerd tot wel € 5.000.

Is er een eigen risico?

Bij onze Inboedel Compleet en Opstal Compleetverzekering is het eigen risico standaard € 0. Maar in ruil voor een lagere premie kunt u kiezen voor een eigen risico van € 150. Bij schade door storm is uw eigen risico € 200.

En wat als mijn huisdier schade heeft veroorzaakt?

Als uw konijn aan een snoer knabbelt of de kat op de vloerbedekking plast, is dat helaas niet verzekerd met onze Woonverzekering Compleet. Als uw huisdier iets omstoot is dat wel verzekerd.