allrisk woonverzekering InShared

Allrisk Woonverzekering

Dat u uw huis zo goed mogelijk wilt verzekeren, vinden wij alleen maar logisch. Daarom hebben we een Allrisk Woonverzekering. Beter kunt u uw huis en inboedel niet verzekeren.

Wat is verzekerd met een Allrisk Woonverzekering?

U laat een glas wijn op uw bank vallen, de kinderen maken een kunstwerk op het behang of u stoot tijdens het stofzuigen per ongeluk de televisie om. Bij een gewone woonverzekering vallen deze schades onder ‘dikke pech’ en bent u hiervoor niet verzekerd. Heeft u een Allrisk Woonverzekering dan is het minder zuur. Met deze verzekering bent u namelijk voor bijna alles schades aan uw huis verzekerd. Ook als u de schade per ongeluk zelf heeft veroorzaakt.

Allrisk Inboedelverzekering en Allrisk Opstalverzekering

Wilt u uw huis bij ons verzekeren, dan kunt kiezen voor een Allrisk Opstalverzekering en een Allrisk Inboedelverzekering. Met dit gouden duo is uw stulpje op en top verzekerd. Het verschil tussen deze verzekeringen leggen we graag uit:

Een Allrisk Opstalverzekering

Met onze Allrisk Opstalverzekering zijn alle spullen die in en aan uw huis vastzitten verzekerd. Van de leidingen tot het behang. Stel dat u een blik verf omstoot over uw vaste houten vloer, dan wordt dat door deze verzekering gedekt.

Een Allrisk Inboedelverzekering

Alle spullen die u bij een verhuizing inpakt, zijn met onze Allrisk Inboedelverzekering verzekerd. Loopt u per ongeluk tegen een schilderij en valt hij van de muur of kukelt tijdens het schoonmaken een vaas om? Dan komt onze Allrisk Inboedelverzekering als geroepen.

Is er een eigen risico?

Ja, bij onze Allrisk Inboedel- en Opstalverzekering is er een eigen risico. Een klein deel van het schadebedrag is voor uw eigen rekening. Dat scheelt kosten, waardoor we onze premie laag kunnen houden. Dit is uw eigen risico:

 • Laat u de schade aan uw huis herstellen bij een aangesloten herstelbedrijf? Dan is uw eigen risico standaard €50
 • Wilt u de schade liever ergens anders laten maken? Dat kan natuurlijk ook. Houd er alleen wel rekening mee dat u dan een eigen risico van €150 of €250 heeft. Afhankelijk van het bedrag dat u heeft gekozen bij het afsluiten van de verzekeringen
 • Bij schade door storm, hagelstenen, omvallen van bomen en andere voorwerpen is uw eigen risico €225

Nog meer dekkingen

U kunt niet alleen kiezen uit een Allrisk Inboedel- en Opstalverzekering, maar ook uit de volgende aanvullende dekkingen:

 • Mobiele apparaten & extra kostbaarheden. Kostbaarheden zoals sieraden, tablets en smartphones zijn met deze dekking wereldwijd verzekerd. Een fijn idee als u op reis gaat!
 • Glasverzekering. Ook de ramen en ruiten van uw huis kunt u bij ons verzekeren. Zo zit u er altijd warm en beschut bij
 • Eigenaarsbelang. Heeft u de badkamer of keuken van uw huurhuis vervangen? Deze (luxe) verbeteringen zijn met deze dekking verzekerd

En wat als mijn huisdier schade heeft veroorzaakt

Als uw konijn aan een snoer knabbelt of de kat op de vloerbedekking plast, is dat helaas niet verzekerd met onze Allrisk Woonverzekering.

Hoe sluit ik een Allrisk Woonverzekering af?

Bij InShared houden we niet van moeilijk doen als het ook makkelijk kan. Het afsluiten van een Allrisk Inboedelverzekering en Opstalverzekering is dan ook zo gepiept:

 • Bereken uw premie door uw gegevens hier in te vullen
 • Kies bij ‘Dekking & Premie’ voor Inboedel, Opstal en Allrisk
 • Vul alle andere gegevens in en u heeft een nieuwe verzekering op uw naam

Waarom een Allrisk Woonverzekering bij InShared?

Wie een betrouwbare woonverzekering wil tegen een lage premie, is bij InShared aan het juiste adres. Nog meer voordelen op een rij:

 • Nooit onderverzekerd
 • Een ruime dekking
 • Voorwaarden in een begrijpelijke taal

Benieuwd wat u per maand kwijt bent? Bereken dan nu gratis en vrijblijvend uw premie.

Bereken nu uw premie