Vergelijken Opstalverzekering

Opstalverzekering vergelijken: wat is de beste opstalverzekering?

Wilt u uw huis beschermen met een goede opstalverzekering, maar heeft u geen idee welke verzekering bij u past? Het is niet zo gek dat u door de bomen het bos niet meer ziet met al die verzekeraars. Gelukkig is een opstalverzekering vergelijken zo gepiept met onze handige tips.

Welke opstalverzekering past bij mij?

Als u een opstalverzekering gaat vergelijken is het handig om rekening te houden met dit rijtje:

  • Dekking: wat is er wel/niet verzekerd?
  • Service: wat gebeurt er als uw huis beschadigd is?
  • Ruimte: Hoe zit het met onderverzekering en oververzekering?
  • Beoordeling: wat vinden klanten van de opstalverzekering?
  • Premie: wat betaalt u per maand?
  • Eigen risico: Hoe hoog is uw eigen risico?

Als u een opstalverzekering gaat vergelijken is het belangrijk om niet alleen te kiezen voor een verzekering met een lage premie. Als er iets ergs met uw huis gebeurt, moeten vooral de dekking en de service in orde zijn. Bij InShared hoeft u zich hier geen zorgen om te maken. Wij verzekeren uw huis tegen een lage premie met veel extra voordelen.

Een Opstalverzekering inclusief Jaarbeloning

Onze Opstalverzekering is lastig te vergelijken als u alleen naar de premie kijkt. InShared biedt met de herbouwwaardegarantie een ruime dekking, zodat uw woning nooit onderverzekerd is. Onze verzekering is ook altijd inclusief Jaarbeloning. Hebben we na een jaar geld over in onze schadepot? Dan krijgt u een deel van uw premie terug. Wij vinden belonen nou eenmaal veel leuker dan straffen! Behalve dat bieden wij u in geval van nood nog een hoop andere voordelen, zoals vervangend vervoer en verblijf, noodhulp en traumahulp na een heftige ervaring.

Inboedel, opstal en glas

Naast de ‘stenen’ van uw huis zijn de spullen in uw huis natuurlijk ook erg belangrijk. Zorg dat u uw inboedel ook goed beschermt met de juiste inboedelverzekering. Lees hier wat de verschillen en voordelen zijn tussen een inboedel- en een opstalverzekering. Daarnaast kunt u uw woning extra beschermen met een Glasverzekering. Kent u onze aparte Mobiele elektronica dekking al?. Huurders en appartementseigenaren die hun woning extra luxe hebben afgewerkt kunnen ook nog een dekking Eigenaarsbelang en Huurdersbelang overwegen.

Bereken nu uw premie