Opstalverzekering vergelijken

Beoordeling Woon­verzekering

Waarom onze Opstalverzekering

 • Lage premie, top Opstalverzekering
 • Keuze tussen dekking Standaard of Compleet en € 0 of € 150 eigen risico
 • Niet onderverzekerd
Vul uw postcode en huisnummer in
... klanten geven onze woon­verzekering gemiddeld een ...

Onze Opstalverzekering vergelijken met andere verzekeraars

Met de Opstalverzekering van InShared is uw huis goed onder de pannen. Hiermee verzekert u uw woonhuis en alles wat aan uw huis vastzit (ook eventuele bijgebouwen) bij schade door brand, water, inbraak en storm. Bovendien bent u nooit onderverzekerd en betaalt u altijd een lage premie. Onze vergoedingen zijn hoog en onze dekkingen ruim. Maar dat zeggen er natuurlijk meer. Vergelijk onze Opstalverzekering hieronder met andere verzekeraars.

logo inshared
logo Ditzo
logo Aegon
logo Allianz Direct
logo Centraal Beheer
logo OHRA
Garantie tegen onderverzekering
Premiekorting bij beveiliging
Dagelijks opzegbaar
Zonnepanelen standaard meeverzekerd
Jaarbeloning

Peildatum: 7-5-2021

Waarom onze Opstal­verzekering?

Lage premie, top Opstalverzekering

We houden de premie laag en de kwaliteit van onze Opstalverzekering hoog. Precies waar het om draait. Met onze Opstalverzekering bijvoorbeeld:

 • Bent u niet onderverzekerd. Als de herbouwwaarde van uw huis niet hoog genoeg is om de schade te dekken, hogen wij het bedrag gewoon op
 • Bent u goed verzekerd tegen schade door o.a. brand, diefstal, inbraak, storm en water (bijvoorbeeld regen of hagel)
 • Zijn uw zonnepanelen en de laadpaal voor uw auto verzekerd via onze Opstalverzekering
 • Krijgt u uw eigen digitale Verzekeringsmap. Meteen iets aanpassen, een schade melden en uitgekeerd krijgen of zelf een verzekering afsluiten. Bij ons gaat alles digitaal en dus supersnel en makkelijk
Keuze tussen Standaard en Compleet

met Opstal Standaard bent u goed verzekerd tegen schade door o.a. brand, diefstal, inbraak, storm en water (bijvoorbeeld regen of hagel). Met Compleet bent u allrisk verzekerd voor schade door uw eigen schuld.

Keuze tussen € 0 en € 150 eigen risico

Standaard is uw eigen risico € 0. In ruil voor een lagere premie kunt u kiezen voor € 150 eigen risico. Net wat bij u past. Bij stormschade is uw eigen risico altijd € 200. Voor de aanvullende dekking mobiele elektronica geldt een eigen risico van € 50, en voor glas € 0

Extra dekkingen voor mobiele apparaten, glas en verbeteringen

Laptops, smartphones en tablets en andere mobiele apparaten en glas in uw woning. U kunt ze er bij ons allemaal bij verzekeren.

Heeft u een koopappartement met een VVE of een huurwoninghuurhuis? Dan is er al een Opstalverzekering afgesloten via uw VVE of huisbaas. De verbeteringen die u of een vorige bewoner heeft aangebracht, zoals de parketvloer, zonnepanelen of nieuwe keuken vallen daar niet onder. Daarvoor kunt u onze eigenaars- of huurdersbelang dekking afsluiten.

U mag elke dag opzeggen

Natuurlijk vinden we het jammer als u bij ons weg wilt. Maar daar heeft u dan vast een goede reden voor. Dus kunt u uw Opstalverzekering op elk moment stopzetten. Dan storten we het geld dat u eventueel van ons tegoed heeft, weer terug op uw rekening.

24/7 alarmcentrale bij nood of pech wereldwijd

Is er nood aan de man? Dan kunt ons 24 uur per dag bereiken door naar onze alarmdienst van Eurocross te bellen op +31 (0)71 364 17 62 . Ook vanuit het buitenland.

De Jaarbeloning: we geven geld terug

Blijft er aan het eind van het jaar geld over van de premie die we hebben gereserveerd voor schade? Dan geven we dat weer terug aan u als Jaarbeloning.

Lees meer over de Jaarbeloning

we all benefit

Voorwaarden en informatie­documenten

Voor de extra zekerheid

Naast de Opstalverzekering kunnen we u nog meer zekerheid bieden. Wat dacht u van onze Inboedelverzekering of onze andere aanvullende dekkingen?

Over onze Opstalverzekering

De Opstalverzekering beschermt uw woning tegen onverwachte schade. Bekijk hier de verzekering.

Opstalverzekering

Welke Woonverzekering past bij u?

Met onze Inboedel- en Opstalverzekering standaard is schade waar u niets aan kunt doen verzekerd. Bijvoorbeeld schade door brand, storm, water, diefstal of vandalisme.

Inboedel­verzekering

Een verzekering voor schade aan uw losse spullen, zoals uw bankstel, televisie, sieraden, verzamelingen en een losse/zwevende vloer. Die zijn verzekerd in bijvoorbeeld uw huis, tuin, schuur of auto.

Inboedelverzekering

Opstal­verzekering

Een verzekering voor schade aan uw woning en tuin en alles wat daaraan vast zit, zoals uw dak, zonnepanelen, laadpaal, schuur, keuken en deuren.

Wat is de beste opstalverzekering voor mijn woning?

Als u een opstalverzekering gaat vergelijken is het handig om rekening te houden met dit rijtje:

 • Dekking: wat is er wel/niet verzekerd?
 • Service: wat gebeurt er als uw huis beschadigd is?
 • Ruimte: Hoe zit het met onderverzekering en oververzekering?
 • Beoordeling: wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Premie: wat betaalt u per maand?
 • Eigen risico: Hoe hoog is uw eigen risico?

Als u een opstalverzekering gaat vergelijken is het belangrijk om niet alleen te kiezen voor een verzekering met een lage premie. Als er iets ergs met uw huis gebeurt, moeten vooral de dekking en de service in orde zijn. Bij InShared hoeft u zich hier geen zorgen om te maken. Wij verzekeren uw huis tegen een lage premie met veel extra voordelen.

Een Opstalverzekering inclusief Jaarbeloning

Onze Opstalverzekering is lastig te vergelijken als u alleen naar de premie kijkt. InShared biedt met de herbouwwaardegarantie een ruime dekking, zodat uw woning nooit onderverzekerd is. Onze verzekering is ook altijd inclusief Jaarbeloning. Hebben we na een jaar geld over in onze schadepot? Dan krijgt u een deel van uw premie terug. Wij vinden belonen nou eenmaal veel leuker dan straffen! Behalve dat bieden wij u in geval van nood nog een hoop andere voordelen, zoals vervangend vervoer en verblijf, noodhulp en traumahulp na een heftige ervaring.

Inboedel, opstal en glas

Naast de ‘stenen’ van uw huis zijn de spullen in uw huis natuurlijk ook erg belangrijk. Zorg dat u uw inboedel ook goed beschermt met de juiste inboedelverzekering. Lees hier wat de verschillen en voordelen zijn tussen een inboedel- en een opstalverzekering. Daarnaast kunt u uw woning extra beschermen met een Glasverzekering. Kent u onze aparte Mobiele elektronica dekking al?. Huurders en appartementseigenaren die hun woning extra luxe hebben afgewerkt kunnen ook nog een dekking Eigenaarsbelang en Huurdersbelang overwegen.

Bereken nu uw premie

De Jaarbeloning van InShared

In het kort: als we onnodige schade voorkomen en de kosten laag houden, dan blijft onze Woonverzekering betaalbaar én houden we geld over voor de Jaarbeloning. We all benefit.

InShared Jaarbeloning