De verzekering voor Berner Sennenhond

De verzekering voor Berner Sennenhond

De Berner Sennen is een echte gezinshond; vriendelijk, aanhankelijk en trouw. Met de Dierenverzekering van InShared is uw lobbes goed verzekerd bij ongeval en ziekte, tegen een lage premie.

Waarom is onze Dierenverzekering extra geschikt voor de Berner Sennenhond?

De mascotte van het gezin, het perfecte wandelmaatje en een waakhond in één. Niet gek, dat de Berner Sennen het bekendste en populairste is van de vier Zwitserse Sennenhondenrassen. Deze lobbes staat bekend om zijn vriendelijke en geduldige karakter. En omdat de Berner Sennen van oorsprong een veehoeder is, is het ook een geschikte waakhond. Geen irritante keffer, maar een stoere hond die het territorium van zijn baas bewaakt. Net zoals u een ziektekostenverzekering heeft, wilt u ook dat uw trouwe viervoeter goed verzekerd is. Met de Dierenverzekering van InShared hoeft u zich hier geen zorgen om te maken.

Verzekerd bij ongeval

Enthousiast de weg oversteken terwijl er net auto aankomt of vechten met een andere hond. Hoe goed u ook oplet, een ongeluk zit toch nog in een klein hoekje.

Heeft uw huisdier letsel opgelopen door een ongeval? Dan bent u verzekerd voor de noodzakelijke medische zorg. Acute hulp, zoals een dierenambulance, hoort hier ook bij.

Verzekerd bij ziekte

Als uw hond ziek is, moet hij natuurlijk zo snel mogelijk weer beter worden. Met de aanvullende verzekering ‘Huisdier & Zorg’ bent u verzekerd voor de kosten van onderzoek, medicatie, behandeling, verpleging en therapie. U kunt kiezen voor een volledige vergoeding (‘Huisdier & Zorg 100%’) of een gedeeltelijke vergoeding (‘Huisdier & Zorg 50%’).

Is gebitsreiniging meeverzekerd?

Ja, als u de dekking ‘Huisdier & Zorg’ afsluit, is professionele gebitsreiniging meeverzekerd. Het gebit van de Berner Sennenhond is meestal sterk, maar om dit zo te houden is professionele reiniging geen overbodige luxe.

Plaatsing advertentie bij vermissing

Als uw hond vermist raakt, begrijpen wij dat u er alles aan wilt doen om hem te vinden. Dus ook een advertentie plaatsen. Met de dekking ‘Huisdier & Zorg’ is dit meeverzekerd.

Geen opzegtermijn, iedere dag beëindigen

Is uw hond overleden of al lang vermist? Dan wilt u natuurlijk de verzekering beëindigen. Bij InShared heeft u geen opzegtermijn, u kunt de verzekering iedere dag beëindigen in uw digitale Verzekeringsmap.

Crematie is meeverzekerd

Ook dieren hebben recht op een waardig afscheid. Met de dekking ‘Huisdier & Zorg’ is het cremeren van uw huisdier meeverzekerd en het inslapen na een ongeval.

Is mijn hond op reis ook verzekerd?

Niet is zo gezellig als uw hond mee op reis. Gaat u op reis in Europa? Als de medische kosten van uw huisdier meer dan € 250 bedragen, dan zijn deze ook bij ziekte en aandoening meeverzekerd. De eerste € 250 draagt u zelf bij.