Verzekering Chihuahua

Verzekering Chihuahua

Klein, actief en een écht gezelschapsdiertje. De Chihuahua gaat maar al te graag overal mee naar toe. Met de Chihuahua verzekering van InShared is uw favoriete huisdier verzekerd voor ongeval en ziekte, tegen een lage premie.

Waarom is onze Dierenverzekering extra geschikt voor de Chihuahua?

‘Klein van stuk, maar groot van hart’, is een spreuk die perfect bij de Chihuahua past. Want ben je eenmaal de trotse eigenaar van dit kleine beestje, dan heb je gegarandeerd een vriend voor het leven. De Chihuahua is namelijk gek op aandacht en erg gehecht aan zijn baasje.

Gelukkig hoeft dit gevoelige hondje niet thuis te blijven, want hij past zo in een tas of mandje. Daarom is het de perfecte stadshond.

Oorspronkelijk komt dit pittige beestje uit Mexico en veroverde al snel de harten in Amerika. Niet gek dat het de ster is in meerdere Hollywoodfilms, zoals Legally Blond en Beverly Hills Chihuahua. Omdat de Chihuahua bekend staat als eigenwijs en soms zelf overmoedig, is een dierenverzekering geen overbodige luxe.

Gelukkig kunt u uw Chihuahua verzekeren bij InShared. Zo is uw maatje altijd veilig.

Verzekerd bij ongeval

Een overmoedig gevecht of ongelukkig uit het mandje springen. Wanneer uw hondje letsel oploopt door een ongeval, bent u verzekerd voor de noodzakelijke medische zorg. Acute hulp, zoals een dierenambulance, hoort hier ook bij.

Verzekerd bij ziekte

Chihuahua’s zijn kwetsbare honden. Gelukkig is uw hondje met de aanvullende Verzekering ‘Huisdier & Zorg’ verzekerd voor de kosten van onderzoek, medicatie, behandeling, verpleging en therapie. U kunt kiezen voor een volledige vergoeding (‘Huisdier & Zorg 100%’) of een gedeeltelijke vergoeding (‘Huisdier & Zorg 50%’).

Gebitsreiniging meeverzekerd

Hoe trouw u de tanden van de Chihuahua ook poetst, tandplak en tandsteen blijven gevoelige punten. Wanneer u de aanvullende dekking ‘Huisdier & Zorg’ afsluit, is professionele gebitsreiniging meeverzekerd.

Vermist?

In een tas, mandje of in uw armen. Waarschijnlijk bent u niet bang om uw Chihuahua kwijt te raken. Mocht dit wel gebeuren, dan is het plaatsen van een advertentie gratis met de ‘Huisdier & Zorg’.

Geen opzegtermijn

Bij InShared heeft u geen beklemmende voorwaarden. U kunt de hondenverzekering iedere dag beëindigen in uw digitale Verzekeringsmap. Er is dus geen opzegtermijn.

Crematie is meeverzekerd

Gelukkig worden Chihuahua’s oud, gemiddeld 14 jaar. Toch is het een prettig idee dat met de dekking ‘Huisdier & Zorg’ het cremeren van uw huisdier of het laten inslapen na een ongeval meeverzekerd is.

Ook op reis verzekerd

Zelfs als u op reis gaat, neemt u uw hondje gewoon mee. Gaat u naar een bestemming in Europa? Als de medische kosten van uw huisdier meer dan € 250 bedragen, dan zijn deze ook bij ziekte en aandoening meeverzekerd. De eerste € 250 draagt u zelf bij.