Verzekering Duitse herder

Verzekering Duitse herder

Een hulphond , schaapshond én politiehond. De Duitse Herder is een veelzijdige en geliefde hond. Met de Duitse Herder verzekering van InShared is uw maatje verzekerd bij ongeval en ziekte, tegen een lage premie.

Waarom voor uw Duitse Herder de Hondenverzekering van InShared?

De meeste mensen kennen de Duitse Herder uit de politieserie Commissaris Rex als de dappere politiehond. Het is niet voor niets één van de populairste hondenrassen van de wereld.

Naast het feit dat de Duitse Herder een hele veelzijdige hond is, heeft hij ook een groot uithoudingsvermogen. Rennen, zwemmen of fietsen, hij is er gek op. Dat maakt hem ook het perfecte wandelmaatje.

Het stoere uiterlijk is misschien misleidend, maar de Duitse Herder is ook een lieve en aanhankelijke hond. En omdat het van nature een waakhond is, doet hij zijn uiterste best om zijn baasje te beschermen.

Wij begrijpen dat u het belangrijk vindt om uw trouwe viervoeter goed te verzekeren. Niet alleen tijdens een boswandeling, maar ook als hij ziek wordt. Met de Duitse Herder Verzekering van InShared hoeft u zich hier geen zorgen om te maken.

Verzekerd bij ongeval

Een brandwond of verwondingen door een aanrijding. Wanneer uw hond letsel oploopt door een ongeval, bent u verzekerd voor de noodzakelijke medische zorg. Acute hulp, zoals een dierenambulance, hoort hier ook bij. Wilt u niks aan toeval overlaten? Gelukkig kunt u uw Duitse Herder verzekeren bij InShared.

Verzekerd bij ziekte

Wij mensen worden soms ziek, maar dieren helaas ook. Met de Duitse Herder Verzekering ‘Huisdier & Zorg’ bent u verzekerd voor de kosten van onderzoek, medicatie, behandeling, verpleging en therapie. Zo is uw hond snel weer de oude.

U kunt kiezen voor een volledige vergoeding (‘Huisdier & Zorg 100%’) of een gedeeltelijke vergoeding (‘Huisdier & Zorg 50%’).

Is gebitsreiniging meeverzekerd?

Ja, als u de dekking ‘Huisdier & Zorg’ afsluit, is professionele gebitsreiniging meeverzekerd. Het gebit van de Duitse Herder kan extra verzorging gebruiken, daarom is af en toe een gebitsreiniging verstandig.

Advertentie bij vermissing meeverzekerd

Is uw hond vermist? Door het plaatsen van een advertentie vindt u misschien uw maatje weer snel terug. Met de dekking ‘Huisdier & Zorg’opsporing is dit meeverzekerd.

Geen opzegtermijn, iedere dag beëindigen

Is uw hond overleden of al lang vermist? Dan wilt u natuurlijk niet onnodig blijven betalen voor een verzekering. Bij InShared heeft u geen opzegtermijn, u kunt de verzekering iedere dag beëindigen in uw digitale Verzekeringsmap.

Crematie is meeverzekerd

Gelukkig wordt de Duitse Herder oud, gemiddeld 12 jaar, maar wanneer uw hond overlijdt, is een waardig afscheid belangrijk. Met de dekking ‘Huisdier & Zorg’ zijn het inslapen van uw huisdier na een ongeval en het cremeren meeverzekerd.

Is mijn hond op reis ook verzekerd?

Samen bossen verkennen of zelfs bergen beklimmen. Gaat u op reis in Europa? Als de medische kosten van uw huisdier meer dan € 250 bedragen, dan zijn deze ook bij ziekte en aandoening meeverzekerd. De eerste € 250 draagt u zelf bij.