Verzekering Rottweiler

Verzekering Rottweiler

Stoer, sterk, maar ook aanhankelijk. De Rottweiler is een veelzijdige en sportieve hond. Met een Rottweiler verzekering van InShared is uw hond verzekerd bij ongeval en ziekte, tegen een lage premie.

Waarom voor uw Rottweiler de Hondenverzekering van InShared?

Deze sterke en stoere hond komt oorspronkelijk uit het Duitse plaatsje Rottweil en werd gebruikt als waak- en politiehond. Inmiddels heeft hij ook als gezinshond een plekje veroverd. De Rottweiler is namelijk altijd in voor een spelletje, aanhankelijk en gaat goed om met kinderen. Het is alleen wel belangrijk om als baasje geestelijk overwicht te hebben, omdat deze hond dominant kan zijn. Is de band eenmaal goed? Dan doet deze waakse hond er alles aan om zijn baasje en territorium te beschermen.

Voor sportievelingen is de Rottweiler een geschikt kameraadje, want hij heeft veel beweging nodig. Deze hond is gek op zwemmen, wandelen en lopen naast de fiets.

Net zoals u een ziektekostenverzekering heeft, wilt u ook dat uw trouwe viervoeter goed verzekerd is. Met de Rottweiler verzekering van InShared hoeft u zich hier geen zorgen om te maken.

Verzekerd bij ongeval

Omdat de Rottweiler een sportieve hond is, is de kans op een ongeval groter. Met de Hondenverzekering van InShared bent u verzekerd als uw hond letsel oploopt. U bent verzekerd voor de noodzakelijke medische zorg, maar ook acute hulp. Een dierenambulance hoort hier ook bij. Het noodlot slaat soms onverwachts toe. Daarom is het nooit een slecht idee om uw trouwe rottweiler te verzekeren.

Met een veilig gevoel op reis

Als uw hond ziek is, moet hij natuurlijk zo snel mogelijk weer beter worden. Met de aanvullende verzekering ‘Huisdier & Zorg’ bent u verzekerd voor de kosten van onderzoek, medicatie, behandeling, verpleging en therapie. U kunt kiezen voor een volledige vergoeding (‘Huisdier & Zorg 100%’) of een gedeeltelijke vergoeding (‘Huisdier & Zorg 50%’).