Hondenverzekering voor Rottweiler

Verzekering Rottweiler

Stoer, sterk, maar ook aanhankelijk. De Rottweiler is een veelzijdige en sportieve hond. Met een Rottweiler verzekering van InShared is uw hond verzekerd bij ongeval en ziekte, tegen een lage premie.

Waarom voor uw Rottweiler de Hondenverzekering van InShared?

Deze sterke en stoere hond komt oorspronkelijk uit het Duitse plaatsje Rottweil en werd gebruikt als waak- en politiehond. Inmiddels heeft hij ook als gezinshond een plekje veroverd. De Rottweiler is namelijk altijd in voor een spelletje, aanhankelijk en gaat goed om met kinderen. Het is alleen wel belangrijk om als baasje geestelijk overwicht te hebben, omdat deze hond dominant kan zijn. Is de band eenmaal goed? Dan doet deze waakse hond er alles aan om zijn baasje en territorium te beschermen.

Voor sportievelingen is de Rottweiler een geschikt kameraadje, want hij heeft veel beweging nodig. Deze hond is gek op zwemmen, wandelen en lopen naast de fiets.

Net zoals u een ziektekostenverzekering heeft, wilt u ook dat uw trouwe viervoeter goed verzekerd is. Met de Rottweiler verzekering van InShared hoeft u zich hier geen zorgen om te maken.

Verzekerd bij ongeval

Omdat de Rottweiler een sportieve hond is, is de kans op een ongeval groter. Met de Hondenverzekering van InShared bent u verzekerd als uw hond letsel oploopt. U bent verzekerd voor de noodzakelijke medische zorg, maar ook acute hulp. Een dierenambulance hoort hier ook bij. Het noodlot slaat soms onverwachts toe. Daarom is het nooit een slecht idee om uw trouwe rottweiler te verzekeren.

Met een veilig gevoel op reis

Gaat u met de auto op vakantie en is er nog plek genoeg voor uw hond? Neem hem dan gerust mee! Wanneer de medische kosten van uw hond namelijk meer dan €250 euro bedragen, zijn deze bij ziekte en aandoening ook meeverzekerd. Dit geldt alleen als u met uw hond op reis gaat in Europa. De eerste €250 draagt u zelf bij.

we all benefit