Verzekering Burmees

Verzekering Burmees

Met een Burmees heeft u een allemansvriend in huis. Deze intelligente kat doet er alles aan om u om zijn pootje te winden. Met de Burmees verzekering van InShared is uw kat goed verzekerd bij ongeval en ziekte, tegen een lage premie.

Waarom is onze Kattenverzekering extra geschikt voor de Burmees?

Waarschijnlijk ziet u deze kat in de vensterbank liggen, genietend van de zon. De Burmees zoekt namelijk altijd het warmste plekje in huis en kruipt ’s nachts daarom graag naast u in bed of zelfs in uw nek. Maar naast luieren, is de Burmees ook een ster in apporteren en het openmaken van deuren. Hij wordt niet voor niets ‘de hond onder katten’ genoemd. De Burmees komt oorspronkelijk uit het Verre Oosten (Birma en omstreken) en valt op door de bijzondere vachtkleuren, van bruin tot lilac, en opvallende ogen. Deze schootkat kan moeilijk alleen zijn en heeft daarom graag een kattenvriend in huis. Niet elke kat wordt geaccepteerd, omdat de Burmees een dominante kat is. Gelukkig is het geen agressieve kat, alleen een aanwezige. Deze allemansvriend krijgt graag aandacht, maar kan ook met honden door één deur. Vindt u het belangrijk dat uw kat goed verzekerd is? Sluit dan de Dierenverzekering van InShared af.

Uw kat is verzekerd bij ongeval

De Burmees raakt gelukkig niet snel in een gevecht verstrikt, maar er kan altijd iets gebeuren dat u niet in de hand heeft. Wanneer uw kat letsel oploopt door een ongeval, bent u met een Burmees verzekering verzekerd voor de noodzakelijke medische hulp. Acute hulp valt hier ook onder, zoals een dierenambulance.

Uw kat is verzekerd bij ziekte

Verkouden door op de tocht liggen of iets verkeerd eten. Uw kat is met de aanvullende verzekering ‘Huisdier & Zorg’ verzekerd voor de kosten van onderzoek, medicatie, behandeling, verpleging en therapie. Een prettig idee! U kunt kiezen voor een volledige vergoeding (‘Huisdier & Zorg 100%’) of een gedeeltelijke vergoeding (‘Huisdier & Zorg 50%’).

Vermist?

De Burmees is een speelse en nieuwsgierige kat en kan daarom zomaar op ontdekkingsreis gaan. Als uw kat vermist is, helpen wij u een handje bij het terugvinden. Met de dekking ‘Huisdier & Zorg’ is het plaatsen van een advertentie namelijk meeverzekerd. Laat niks aan het toeval over en laat uw Burmees verzekeren bij InShared.

Gebitsreiniging meeverzekerd

Net zoals mensen kunnen katten ook last hebben van tandsteen en bloedend tandvlees. Om dit te voorkomen is regelmatige gebitsreiniging belangrijk. Met de aanvullende dekking ‘Huisdier & Zorg’ is professionele gebitsreiniging meeverzekerd. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het gebit van uw kat.

Iedere dag opzegbaar

De Kattenverzekering van InShared kunt u op ieder moment eenvoudig opzeggen in uw digitale Verzekeringsmap. Er is dus geen opzegtermijn, ideaal!

Ook verzekerd op reis

Wilt u van uw kat een echte reiziger maken? Dat kan! Als de medische kosten van uw huisdier namelijk meer dan €250 bedragen, dan zijn deze ook bij ziekte en aandoening meeverzekerd. De eerste €250 draagt u zelf bij.

Crematie van uw kat verzekerd

Gemiddeld wordt de Burmees 13 jaar oud, maar bij goede verzorging is 16 jaar ook geen uitzondering. Wanneer uw kat overlijdt, is met de dekking ‘Huisdier & Zorg’ het cremeren van uw huisdier en het laten inslapen na een ongeval meeverzekerd.