Verzekering Siamees

Verzekering Siamees

Met een Siamees is het nooit stil in huis. Zoekt u een kattenverzekering voor deze eigenzinnige kletskous? Met de Siamees Verzekering van InShared is uw kat goed verzekerd bij ongeval en ziekte, tegen een lage premie.

Waarom voor uw Siamees een Kattenverzekering van InShared

Een slank lichaam, lange poten, amandelvormige ogen en puntige oren. De Siamees is de prins onder de katten die je uit duizenden herkent. Oorspronkelijk komt deze opvallende kat uit Azië, waar ze in de 14de eeuw al voorkwamen. Dat maakt het tot één van de oudst erkende kattenrassen. De Siamees is een intelligente, maar ook aanwezige kat. Keukenkastjes en deurklinken zijn niet veilig en ze bemoeien zich met alles wat in huis gebeurt. Ook staan katten van dit ras bekend als echte ‘praters’, waardoor het niet snel stil is in huis. Een plekje in de zon en een huis vol gezelligheid, is voor de Siamees ideaal. Ook met honden kan deze eigenzinnige kat prima overweg, zelfs beter dan met soortgenoten. Vindt u het belangrijk dat uw lievelingsdier goed verzekerd is? Gelukkig kunt u uw Siamees verzekeren bij InShared!

Verzekerd bij ongeval

De Siamees kan een vechtersbaasje zijn. Met de Siamees verzekering van InShared is uw kat gelukkig verzekerd voor de noodzakelijke medische hulp. Acute hulp valt hier ook onder, zoals een dierenambulance. Een ongeluk zit in een klein hoekje en katten komen niet altijd op hun pootjes terecht.

Verzekerd bij ziekte

Wanneer u de aanvullende verzekering ‘Huisdier & Zorg’ afsluit, bent u verzekerd voor de kosten van onderzoek, medicatie, behandeling, verpleging en therapie. U kunt kiezen voor een volledige vergoeding (‘Huisdier & Zorg 100%’) of een gedeeltelijke vergoeding (‘Huisdier & Zorg 50%’).

Gebitsreiniging meeverzekerd

De tanden van de Siamees zijn een kwetsbare plek, net zoals bij mensen. Regelmatige gebitsreiniging is daarom erg belangrijk. Met de aanvullende dekking ‘Huisdier & Zorg’ is professionele gebitsreiniging meeverzekerd. Zo blijven de tanden van uw kat gezond.

Crematie van uw kat verzekerd

De Siamees wordt makkelijk 15 jaar, het is daarom echt een maatje voor een groot deel van uw leven. Overlijdt uw kat? Met de dekking ‘Huisdier & Zorg’ is het cremeren van uw huisdier en het laten inslapen na een ongeval meeverzekerd.