Laptop laten vallen inboedelverzekering InShared

Laptop laten vallen inboedelverzekering

Heeft u uw laptop laten vallen? Wees dan niet getreurd. Met de speciale dekking Mobiele Elektronica van de Inboedelverzekering van InShared is schade door vallen en stoten gewoon meeverzekerd. Wij leggen u graag uit hoe dat precies zit.

Is mijn laptop verzekerd als ik hem laat vallen?

Dat een ongeluk echt in een klein hoekje zit, blijkt wel als uw laptop uit uw handen valt, van de tafel kukelt of van de bankleuning kiepert. Het gevolg: een laptop die u met geen mogelijkheid meer aan de praat krijgt, een scherm in 1001 stukjes of een toetsenbord met een paar toetsen minder. Als u een Inboedelverzekering bij InShared heeft afgesloten met de aanvullende dekking Mobiele elektronica is zo’n ongeluk geen reden voor paniek. Met deze dekking is uw geliefde laptop namelijk verzekerd voor plotselinge en onvoorziene gebeurtenissen en diefstal. Schade door vallen of stoten valt hieronder. Wel goed om te weten: de schade door vallen of stoten is alleen verzekerd als u niet vaker dan 2 keer per 12 maanden een schade meldt op deze dekking. Gelukkig is het niet iets dat u dagelijks overkomt.

Sluit u alleen een Inboedelverzekering bij ons af? Dan is uw laptop niet verzekerd bij vallen en stoten, maar wel bij brand, diefstal en waterschade. Ook een fijn idee.

Waarvoor ben ik allemaal verzekerd?

Met de dekking Mobiele elektronica is uw laptop dus verzekerd als u hem laat vallen. Maar er is meer! Hieronder staat op een rij wat met deze dekking wel en niet verzekerd is. Dat is wel zo duidelijk.

Wel verzekerd

 • Schade door vallen of stoten (wereldwijd)
 • Mobiele elektronica tot max. € 5.000 wereldwijd
 • Uw mobiele apparaten worden gerepareerd of vervangen in natura

Niet verzekerd

 • Zelf kwijtraken
 • Schade door normaal gebruik, zoals krassen
 • Gebrek aan het apparaat zelf
 • Diefstal als u het apparaat onbeheerd achterlaat
 • Als u binnen een jaar meer dan 2 keer een schade aan mobiele elektronica gemeld heeft en via deze dekking vergoed heeft gekregen

Zijn oppervlakkige beschadigingen ook verzekerd?

Goede vraag. Oppervlakkige beschadigingen zijn niet verzekerd. Denk aan slijtage, verkleuring, veroudering, vervorming, verrotting, corrosie, vlekken, krassen, schrammen en kleine deuken.

Laptop in het buitenland laten vallen?

Gaat u op vakantie en kunt u uw laptop niet missen? Of heeft u een zakenreis gepland waarbij u uw laptop wel mee móet nemen? Ook dan bent u met de dekking Mobiele elektronica verzekerd voor vallen en stoten. Wij weten hoe onmisbaar een laptop is en vinden het daarom belangrijk dat hij overal verzekerd is. Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland.

Heb ik een eigen risico?

Ja, een klein deel van het schadebedrag moet u zelf betalen: €50. Zo kunnen wij de kosten laag houden en daarmee ook uw maandelijkse premie.

Wat moet ik doen als ik mijn laptop heb laten vallen?

Houd uw hoofd koel en meld de schade zo snel mogelijk online. Dat is zo gepiept. Wij hebben professionele reparateurs in de arm genomen die zorgen dat uw laptop snel weer als nieuw is. Was de val fataal en kan uw laptop niet meer gemaakt worden? Dan krijgt u een voorstel voor een vervangend toestel of apparaat. Krijgt u liever geld? Dan krijgt u van ons de dagwaarde van uw laptop. Die berekenen wij door elke maand 2,8% af te schrijven van de nieuwwaarde.

Waarom uw laptop verzekeren bij InShared

Iets verzekeren dat u (bijna) iedere dag gebruikt, is wel zo’n prettig idee. Met een verzekering van InShared weet u zeker dat uw laptop goed verzekerd is. De voordelen op een rij:

 • Eén ruime dekking voor al uw mobiele apparaten
 • Geldt voor het hele gezin
 • Wereldwijd verzekerd
 • U mag elke dag opzeggen
 • De Jaarbeloning: we geven geld terug

Bent u voor onze dekking Mobiele apparaten gevallen? Bereken dan meteen uw premie.

Bereken nu uw premie