Eigen Risico

Eigen risico inboedelverzekering

Schade aan uw inboedel? Bij onze Inboedelverzekering is het eigen risico standaard € 0. In ruil voor een lagere premie kunt u kiezen voor een eigen risico van € 150. Bij schade door storm is uw eigen risico € 200. Bekijk hier wat u aan eigen risico betaalt bij InShared en hoeveel korting op uw premie u krijgt als u het eigen risico verhoogt.

Hoe het werkt

Met onze voordelige Inboedelverzekering bent u verzekerd voor onder meer schade aan uw meubels door brand, waterschade aan uw vloer en schade aan uw spullen tijdens vervoer, verhuizing of door inbraak. Ook uw mobiele apparaten, kunt u goed en voordelig bij ons verzekeren. Wel zo’n rustgevende gedachte. Heeft u schade? Dan lossen we dat zo snel mogelijk voor u op. Na uw schademelding bekijken we eerst hoe groot de schade is. Dan laten we hem herstellen of krijgt u een vergoeding.

Premieverlaging door hoger eigen risico

Liever een hoger eigen risico in ruil voor een lagere maandpremie? Dat kan.

InboedelverzekeringEigen risico
Eigen risico naar keuze€0 of €150
Eigen risico glas€0
Eigen risico storm€200

De aanvullende dekkingen van InShared

Met de Inboedel- en Opstalverzekering van InShared zijn uw waardevolle spullen én uw huis goed verzekerd. Maar we hebben nog meer zekerheid in de aanbieding. Wat dacht u bijvoorbeeld van glas (geen eigen risico) en mobiele elektronica (met een eigen risico van maar €50). De vergoeding voor mobiele elektronica kan trouwens bestaan uit een vervangend toestel.

Bereken nu uw premie

Voorkomt u schade? Wij betalen mee!

Dreigt er plotseling schade te ontstaan aan uw woonhuis of inboedel? De kosten voor de maatregelen die u neemt om die schade te voorkomen en te beperken, worden in veel gevallen vergoed door InShared. Voorkomen is tenslotte beter dan genezen. Dat is zonder eigen risico inboedelverzekering. Ook schade aan spullen die u gebruikt bij het nemen van de preventieve maatregelen, denk bijvoorbeeld aan gereedschap, vergoeden we. Net als noodoplossingen en salvagekosten bij een brand. Aarzel dus niet om schade te voorkomen. Dat juichen wij alleen maar toe!

Voorbeeld 1: Schade door noodoplossing

Door plotselinge ruitschade aan uw huis plaatst u een houten plaat voor het raam. Een kapotte ruit is al vervelend genoeg. Op extra schade als gevolg van de ruitbreuk, denk aan inbraak, zit u niet op te wachten. Beschadigt u door deze preventieve ingreep bijvoorbeeld uw kozijn of schilderwerk? Geen zorgen, deze schade valt onder de dekking van onze Inboedelverzekering.

Voorbeeld 2: Salvagekosten bij brand

Uw huis is getroffen door brand. Gelukkig is de brandweer snel ter plaatse om hulp te bieden. Bij een brand kan de brandweer besluiten Stichting Salvage in te schakelen. Een salvagecoördinator neemt de eerste en meest noodzakelijke maatregelen om de schade te beperken. De kosten die Stichting Salvage maakt, bijvoorbeeld bij het redden van uw spullen uit uw woning of - indien nodig - het vinden van onderdak, noemen we salvagekosten. Deze kosten vergoedt InShared. Dit kunnen ook noodzakelijke bewakingskosten zijn.