eigen risico inboedelverzekering

Eigen risico inboedelverzekering

Schade aan uw woonhuis of inboedel? Een deel van het schadebedrag is voor uw eigen rekening: het eigen risico op uw inboedelverzekering. Het bedrag dat u betaalt, trekt InShared van de schadevergoeding af. Oók bij een maximaal verzekerd bedrag. En krijgt u vergoeding in natura? Dan betaalt u het eigen risico aan de schadehersteller. Bekijk hier wat u aan eigen risico betaalt bij InShared en hoeveel korting op uw premie u krijgt als u het eigen risico verhoogt.

Hoe het werkt

Met onze voordelige Inboedelverzekering bent u verzekerd voor onder meer schade aan uw meubels door brand, waterschade aan uw vloer en schade aan uw spullen tijdens vervoer, verhuizing of door inbraak. Ook uw kostbaarheden en mobiele apparaten, kunt u goed en voordelig bij ons verzekeren. Wel zo’n rustgevende gedachte. Heeft u schade? Dan lossen we dat zo snel mogelijk voor u op. Na uw schademelding bekijken we eerst hoe groot de schade is. Dan laten we hem herstellen of krijgt u een vergoeding. Laat u de schade repareren door een InShared-herstelbedrijf? Dan pakt u meteen een voordeel mee, omdat die een lager eigen risico rekenen.

Standaard eigen risico op onze Inboedelverzekering

Voor de Inboedelverzekering van InShared geldt een standaard eigen risico van €50 als u naar InShared-hersteller gaat en €150 bij andere herstellers. Heeft u schade door storm? Bijvoorbeeld door de inslag van hagelstenen, vallende takken en andere voorwerpen? Dan is het eigen risico jammer genoeg altijd €225.

Premiekorting bij verhoogd eigen risico

Liever 10% korting op uw maandpremie en een hoger eigen risico? Dat kan. Hier ziet u wat dat concreet betekent voor uw risico en uw portemonnee.

Bereken nu uw premie

De aanvullende dekkingen van InShared

Met de Inboedel- en Opstalverzekering van InShared zijn uw waardevolle spullen én uw huis goed verzekerd. Maar we hebben nog meer zekerheid in de aanbieding. Wat dacht u bijvoorbeeld van glas (geen eigen risico) en mobiele apparaten (met een eigen risico van maar €50). De vergoeding voor mobiele elektronica kan trouwens bestaan uit een vervangend toestel.

Voorkomt u schade? Wij betalen mee!

Dreigt er plotseling schade te ontstaan aan uw woonhuis of inboedel? De kosten voor de maatregelen die u neemt om die schade te voorkomen en te beperken, worden in veel gevallen vergoed door InShared. Voorkomen is tenslotte beter dan genezen. Dat is zonder eigen risico inboedelverzekering. Ook schade aan spullen die u gebruikt bij het nemen van de preventieve maatregelen, denk bijvoorbeeld aan gereedschap, vergoeden we. Net als noodoplossingen en salvagekosten bij een brand. Aarzel dus niet om schade te voorkomen. Dat juichen wij alleen maar toe!

Voorbeeld 1: Schade door noodoplossing

Door plotselinge ruitschade aan uw huis plaatst u een houten plaat voor het raam. Een kapotte ruit is al vervelend genoeg. Op extra schade als gevolg van de ruitbreuk, denk aan inbraak, zit u niet op te wachten. Beschadigt u door deze preventieve ingreep bijvoorbeeld uw kozijn of schilderwerk? Geen zorgen, deze schade valt onder de dekking van onze Inboedelverzekering.

Voorbeeld 2: Salvagekosten bij brand

Uw huis is getroffen door brand. Gelukkig is de brandweer snel ter plaatse om hulp te bieden. Bij een brand kan de brandweer besluiten Stichting Salvage in te schakelen. Een salvagecoördinator neemt de eerste en meest noodzakelijke maatregelen om de schade te beperken. De kosten die Stichting Salvage maakt, bijvoorbeeld bij het redden van uw spullen uit uw woning of - indien nodig - het vinden van onderdak, noemen we salvagekosten. Deze kosten vergoedt InShared. Dit kunnen ook noodzakelijke bewakingskosten zijn.

Meer weten over inboedelverzekeringen

we all benefit