Inboedelverzekering

Overstappen Inboedel­verzekering

Bang om over te stappen met uw inboedelverzekering? Nergens voor nodig! Wij helpen u graag op weg met onze handige Overstaphulp. Stap nu over naar de Inboedelverzekering van InShared.

Waarom zou ik overstappen van inboedel­verzekering?

Soms is het tijd voor een nieuwe inboedelverzekering. Misschien bent u verhuisd, bezig met een verbouwing of simpelweg niet meer tevreden over uw huidige verzekering. Bij InShared weet u zeker dat uw spullen goed verzekerd zijn tegen een lage premie. Zo is uw inboedel nooit onderverzekerd. Vertrouw niet alleen op onze mooie woorden. Onze klanten zijn namelijk ook blij met ons.

Geen opzegtermijn

Sluit u een verzekering af bij InShared, dan hoeft u zich geen zorgen te maken om een opzegtermijn. Op ieder moment kunt u een verzekering bij ons afsluiten en opzeggen. Houd er wel rekening mee dat niet alle verzekeraars zo modern zijn. Soms kan een verzekering pas na een maand of zelfs een jaar na afsluiten opgezegd worden. Tussentijds opzeggen is dan niet mogelijk.

Er zijn wel een paar uitzonderingen. Zoals wanneer uw woning verkocht is, de voorwaarden aangepast zijn of bij een algemene premieverhoging. Minimaal een maand van tevoren moet de verzekeraar u hiervan op de hoogte stellen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Zo stapt u makkelijk over van inboedel­verzekering

Overstappen van inboedelverzekering is bij InShared een makkie. Daarvoor hebben wij namelijk de handige Overstaphulp. Het werkt als volgt:

Verzekering afsluiten

Via onze website maakt u binnen een paar minuten een premieberekening. Vul de gevraagde gegevens in en u ziet meteen wat uw maandelijkse premie gaat zijn.

Ingangsdatum kiezen

Weet u wanneer uw huidige verzekering stopt? Vul dan de juiste ingangsdatum in. Misschien is dat vandaag of een datum in toekomst.

Als u de einddatum van uw huidige verzekering nog niet weet, kiest u bij de ingangsdatum voor ‘Weet ik niet, gebruik de Overstaphulp’. Wij helpen u dan met het maken van een handige opzegbrief. Het enige wat u dan nog moet doen, is deze brief naar uw huidige verzekeraar sturen. Zodra u bericht heeft, vult u de ingangsdatum in uw digitale Verzekeringsmap in. U bent dan officieel overgestapt met uw Inboedelverzekering naar InShared.

Zo voorkomt u schade aan uw inboedel

U wilt er natuurlijk alles aan doen om schade aan uw spullen te voorkomen. Wij helpen daar graag bij met onze slimme tips. Deze kleine dingen kunt u vandaag nog doen:

  • Beveilig de ramen met een barrièrestang. Inbrekers hebben aan een opening van 15 centimeter al genoeg om een huis binnen te klauteren. Met een barrièrestang steekt u daar een stokje voor. Zo’n stang hoeft u alleen midden in het raam vast te schroeven
  • Maak de afzuigkap regelmatig schoon. Het filter van uw afzuigkap trekt kookluchtjes, stof en vet aan. Maakt u deze niet af en toe schoon, dan raakt het filter verzadigd. Een klein vlammetje kan er dan al voor zorgen dat de afzuigkap in brand vliegt. Niet vergeten te boenen dus!
  • Controleer de dakpannen. Door een beetje wind kunnen losliggende dakpannen zo van uw dak vliegen. De kans op lekkage wordt daardoor een stuk groter. Met speciale panhaken zorgt u dat de dakpannen muurvast zitten

Overstappen naar InShared

Voor een verzekering zonder poespas bent u bij InShared aan het juiste adres. Dat houdt in:

  • Een lage premie
  • Een ruime dekking
  • Nooit onderverzekerd
  • Voorwaarden in begrijpelijke taal

En blijft er aan het eind van het verzekeringsjaar geld over? Dan geven we dat terug aan al onze klanten in de vorm van een Jaarbeloning.

Hebben wij u enthousiast gemaakt? Bereken hieronder dan meteen uw premie.

Bereken nu uw premie