scooterverzekeringen vergelijken bij InShared

Scooter­verzekering vergelijken: wat is de beste scooter­verzekering?

Het is logisch dat u uw scooter goed wilt verzekeren. Maar wat is de beste scooterverzekering? Dat hangt er onder andere vanaf of u een oude scooter heeft opgeknapt of net een nieuwe Vespa heeft gekocht. Lees hier hoe u het beste een scooterverzekering kunt vergelijken.

Hoe kies ik de beste scooterverzekering?

Weet u nog niet welke scooterverzekering het beste bij u past? Dan is het handig om scooterverzekeringen te vergelijken en goed rekening te houden met uw persoonlijke situatie. Een aantal handige punten om in het achterhoofd te houden als u scooterverzekering gaat vergelijken:

  • Dekking: wat is er wel/niet verzekerd?
  • Service: hoe werkt het als ik schade heb?
  • Beoordeling: wat vinden klanten van de scooterverzekering?
  • Premie: hoe hoog is de premie?
  • Eigen risico: wat moet ik zelf betalen bij schade?
  • Bonus/malus ladder: wat gebeurt met mijn premie als ik schade heb?
  • Waarde van scooter: wat is de dagwaarde van mijn scooter?
  • Risico: hoe groot is de kans dat mijn scooter gestolen wordt of stuk gaat?

Met het vergelijken van een scooterverzekering is het verstandig om niet alleen naar de laagste premie te kijken. Als u uw scooter onverhoopt in de prak rijdt, wilt u natuurlijk de beste service en dekking. Zo krijgt u met een Allriskverzekering van InShared bijvoorbeeld een vergoeding voor vervangend vervoer.

Onze Scooterverzekering is niet 100% te vergelijken

Onze Scooterverzekering is uniek en daarom lastig te vergelijken. Bij ons wordt u beloond als u zuinig met uw spullen omgaat. Heeft u een jaar lang geen schade? Dan krijgt u een deel van uw premie terug. Dat vinden wij wel zo eerlijk. Uw premie is dus afhankelijk van uw eigen voorzichtigheid.

Onze Scooterverzekeringen vergelijken?

Bij InShared kunt u kiezen uit twee scooterverzekeringen. De WA en de Allrisk scooterverzekering. Met een WA bent u alleen verzekerd voor schade aan anderen en deze is wettelijk verplicht in Nederland. De Allriskverzekering vergoedt ook de schade aan uw eigen scooter.

Weet u nog niet of een WA of allriskverzekering het beste bij u past? Lees meer over de verschillen tussen onze WA en Allrisk scooterverzekering.