Elektrische scooter verzekeren

Elektrische scooter verzekeren

  • Lage premie, top elektrische Scooterverzekering
  • Accessoires incl. helm meeverzekerd
  • 24/7 alarmcentrale bij nood of pech wereldwijd
Hallo, ik ben de chatbot van InShared en ik weet (bijna) alles. Wat is uw vraag?

Welke Scooterverzekering past bij uw elektrische scooter?

Bent u de trotse eigenaar van een elektrische scooter? Dan wilt u uw favoriete voertuig natuurlijk zo goed mogelijk verzekeren. Bij ons bent u daarvoor aan het juiste adres. Voor elektrische scooters hebben wij geen aparte verzekering. Met onze Scooterverzekering zijn alle scooters goed verzekerd, ook als ze op elektriciteit rijden.

Het enige wat u hoeft te doen, is een dekking kiezen die bij u en uw scooter past. Zo geregeld dus!

WA (verplicht)
Allrisk
U heeft schade veroorzaakt bij/aan anderen
U heeft schade veroorzaakt aan uw brommer
Uw brommer is gestolen
Schade door storm of omwaaien van uw brommer
Botsing met een dier
Schade door brand, kortsluiting of hagel
Vergoeding voor vervangend vervoer

Elektrische scooters

Denkt u erover om een elektrische scooter aan te schaffen of heeft u er al één op het oog? Dan is het slim om de voor- en nadelen van elektrische scooters even door te lezen.

Waarom onze Scooterverzekering?

Vervangend vervoer

Wat gebeurt er als uw scooter onbruikbaar is geworden door een ongeluk? Dat komt natuurlijk nooit goed uit. Als u een Allriskdekking heeft, krijgt u een schadevergoeding van € 40, zodat u de bus of de trein kan pakken.

Accessoires meeverzekerd

Heeft u veel accessoires op uw scooter zitten? Geen probleem. De gemonteerde accessoires en uw helm zijn allemaal meeverzekerd.

U kunt elke dag opzeggen

Veel mensen vinden het een fijn idee dat onze Scooterverzekering altijd opzegbaar is. Natuurlijk vinden we het jammer, maar we doen er niet moeilijk over. Als u nog geld van ons tegoed heeft, storten we dat terug op uw rekening.

we all benefit

Voorwaarden en informatie­documenten

Wat vinden onze klanten van onze Scooterverzekering?

Zij gingen u voor:

De Jaarbeloning van InShared

In het kort: als we onnodige schade voorkomen en de kosten laag houden, dan blijft onze Woonverzekering betaalbaar én houden we geld over voor de Jaarbeloning. We all benefit.

InShared Jaarbeloning

Klaar met vergelijken? Stap simpel over met onze Overstaphulp

Wilt u graag met uw Scooterverzekering naar InShared? Maar ziet u op tegen het ‘gedoe’?
Niet nodig, we helpen u graag met onze Overstaphulp!

Stap 1

Kies de Overstaphulp bij het online afsluiten.

Stap 2

Pas de kant-en-klare opzegbrief aan.

Stap 3

Verstuur de ondertekende brief naar uw verzekeraar.

Verstuur de ondertekende brief naar uw verzekeraar

Stap 4

U ontvangt een bevestiging van uw opzegging. Klaar!

Meer over de Overstaphulp

En... overtuigd?

We hebben ons best gedaan om u te laten zien dat wij er alles aan doen om u de service en zekerheid te bieden die u zoekt in een Scooterverzekering. Bent u net zo overtuigd als wij dat zijn? Sluit dan nu direct en online uw verzekering af!

Top 5 meest gestelde vragen over Scooterverzekeringen

Geldt er een eigen risico bij de Scooterverzekering?

Voor een schade die valt onder de WA-dekking van uw Scooterverzekering geldt geen eigen risico. Als de schade onder de Allriskdekking valt, is bij elke schademelding het eigen risico € 250. Als de bestuurder jonger is dan is opgegeven en daardoor in een andere leeftijdscategorie valt, betaalt u bovenop het gewone bedrag nog een extra eigen risico van € 250.

Hoe kan ik de premie voor een Scooterverzekering berekenen?

Bij InShared kunt u per verzekering zelf een premieberekening doen. Als u wilt weten wat u maandelijks gaat betalen voor een Scooterverzekering bij InShared, dan kunt u op deze pagina een vrijblijvende premieberekening doen. Vindt u het wat? Dan kunt u de verzekering in een paar stappen afsluiten vanaf onze website of, als u al klant bent, vanuit uw bestaande digitale Verzekeringsmap.

Is een Scooterverzekering wettelijk verplicht?

In Nederland hebben we gezamenlijk besloten dat iedereen die met een scooter de weg op gaat, verplicht is om minimaal een WA-Scooterverzekering te hebben. Een WA-verzekering dekt de schade die u anderen toebrengt. Een hele sociale verzekering dus. En heeft u zelf een keer schade door de ‘schuld’ van een ander? Dan draait u daar dus ook niet zelf voor op.

Ik ga mijn scooter inruilen. Hoe pas ik mijn verzekering aan?

U gaat uw scooter inruilen? U kunt dan de verzekering van uw huidige scooter stoppen door bij 'Verzekeringen' uw huidige Scooterverzekering te kiezen en daarna onder het kopje 'Start- en einddatum' op 'Opzeggen' te klikken. U vult hier een einddatum in en per die datum stopt uw huidige verzekering. De verzekering van uw nieuwe scooter voegt u in uw digitale Verzekeringsmap toe met de datum dat u hem op gaat halen. Hij is dan meteen goed verzekerd.

Hoe sluit ik een Scooterverzekering bij jullie af?

InShared is een internetverzekeraar waarbij de klanten zelf aan de knoppen zitten. Dat betekent dat u de premie van onze Scooterverzekering zelf via onze website kunt berekenen. Vindt u het wat? Dan kunt u de verzekering in een paar stappen afsluiten op onze website of, als u al klant bent, in uw bestaande digitale Verzekeringsmap.

Bekijk alle veelgestelde vragen over Scooterverzekeringen