Autoverzekering vergelijken

Beoordeling Auto­verzekering

Waarom onze Autoverzekering?

  • Lage premie, top Autoverzekering
  • Gratis vervangend vervoer
  • 24/7 alarmcentrale bij nood of pech wereldwijd
... klanten geven onze auto­verzekering gemiddeld een ...
Ik ben de chatbot. Waar gaat uw vraag over?

Onze Autoverzekering vergelijken met andere verzekeraars

Bij InShared kunt u kiezen uit 4 verzekeringen om uw auto goed en voordelig te verzekeren. Binnen 3 stappen weet u welke autoverzekering het beste bij u en uw auto past. En wist u dat InShared goed scoort bij autoverzekering vergelijkers, zoals Independer? Uw autoverzekering bij InShared afsluiten heeft namelijk een aantal voordelen. Bijvoorbeeld het uitkeren van onze Jaarbeloning als we aan het einde van het jaar geld over houden in de schadepot. Deze en andere voordelen hebben we voor u opgesomd. Vergelijk autoverzekeringen nu!


WA testoordeel consumentenbond
Beperkt casco testoordeel Consumentenbond
Allrisk casco testoordeel Consumentenbond
Independer keurmerk
Hulpverlening als de bestuurder ziek is en niemand verder kan rijden
24/7 hulp bij schade en nood
Jaarbeloning
Poliskosten
De beste uit de test (9.2)
Tweede plek (8.8)
De beste uit de test (9.0)
7.7
8.1
7.8
7.6
6.8
7.8
9.68
7.3
7.4
7.2
8.8
8.3
8.2
8.6
8.8
8.6
8.8
8.9
8.7

Onze Autoverzekeringen

Er zijn 4 manieren om uw auto goed en voordelig te verzekeren. Wilt u een Allrisk autoverzekering vergelijken? Of toch liever een wa verzekering voor uw auto vergelijken? Hier vindt u alle uitleg die u zoekt.

Meest gekozen bij auto's ouder dan 15 jaar

WA-autoverzekering

Een WA-autoverzekering dekt de schade die u aan anderen toebrengt en is verplicht in Nederland.

WA-autoverzekeringWA-autoverzekering
Meest gekozen bij auto’s tussen 6 en 15 jaar

Beperkt Casco verzekering

Te oud voor Allrisk, maar te jong voor alleen WA? Dan is de Beperkt Casco verzekering vaak het meest geschikt. Daarmee is ook een deel van uw eigen schade verzekerd.

Beperkt Casco verzekeringBeperkt Casco verzekering
Meest gekozen bij auto’s tussen 6 en 13 jaar

Beperkt Casco EXTRA verzekering

Net geen Allrisk, maar toch. De helft van de schade aan uw eigen auto is verzekerd, plus diefstal. Toch fijn als ‘ie ineens weg is.

Beperkt Casco EXTRA verzekeringBeperkt Casco EXTRA verzekering
Meest gekozen bij auto’s jonger dan 6 jaar

Allrisk autoverzekering

Gewoon alle schade verzekeren is misschien een goed idee, als uw auto jonger is dan 6 jaar. Dan rijdt u toch iets rustiger in die nieuwe aanwinst.

Allrisk autoverzekeringAllrisk autoverzekering

Voor de extra zekerheid

Naast de gewone Autoverzekering, kunt u zich extra verzekeren met onze aanvullende dekkingen voor inzittenden en pech.

Inzittenden­verzekering

Een verzekering voor de mensen die met u meerijden én hun spullen.

InzittendenverzekeringInzittendenverzekering

Pechhulp

Wij komen u redden in geval van autopech, lege tank of verloren sleutels. Ook bij u voor de deur.

PechhulpPechhulp

Waar moet je op letten bij het vergelijken van autoverzekeringen?

Het kiezen van een autoverzekering lijkt appeltje-eitje, totdat u ontdekt dat de keuze reuze is. Daarom is een autoverzekering vergelijken een goed idee. Zo weet u snel welke verzekering het beste bij u en uw auto past. Bij het vergelijken is het slim om op het volgende te letten:

Dekkingen

Of u nu al jaren dezelfde autoverzekering heeft of voor uw spiksplinternieuwe wagen een nieuwe verzekering zoekt, ga voor het afsluiten na welke (aanvullende) dekking(en) u nodig heeft. Op basis hiervan is het makkelijker om een autoverzekering te kiezen.

De premie

Wilt u de goedkoopste autoverzekering vergelijken? Bereken dan de premie van verschillende autoverzekeringen. U ziet dan al snel bij welke verzekeraar u voor een dubbeltje op de eerste rij zit. Let wel op dat u bij alle autoverzekeringen dezelfde dekkingen kiest. Anders is het geen eerlijke vergelijking en is een goedkope autoverzekering vergelijken bijna onmogelijk.

Aanschafwaarde of dagwaarde

Kijk in de voorwaarden wat bij een nieuwe en tweedehands auto wordt vergoed bij schade: de aanschafwaarde of de dagwaarde. De dagwaarde wil zeggen: het bedrag dat uw auto kort voor de schade waard was. De aanschafwaarde is het bedrag waarvoor u de auto heeft gekocht.

Wel of geen eigen risico?

Sommige verzekeraars hebben een eigen risico. Dit betekent dat een klein deel van het schadebedrag voor uw rekening is. Gaat u een autoverzekering vergelijken? Kijk dan altijd even of er een eigen risico is.

Hulp bij pech

Als u met pech langs de weg staat, is het meer dan fijn als u snel geholpen wordt. Check daarom bij het afsluiten van een verzekering of er 24/7 hulpverlening bij pech is, zoals wanneer de accu leeg is, u een lekke band heeft of de sleutels bent vergeten. Zoek ook meteen uit of de verzekeraar bij pech in het buitenland to-the-rescue komt.

Schade melden

Nog een belangrijk punt bij het vergelijken van een autoverzekering: het melden van schade. Kunt u de schade online melden? Is er een alarmnummer die u kunt bellen bij acute noodsituaties? Zijn klanten tevreden over de afhandeling van schade? Wat is het effect van de schade op uw schadevrije jaren? En hoe snel wordt een schade meestal afgehandeld? Met deze vragen in uw achterhoofd is een autoverzekering vergelijken een makkie!

Autoverzekering vergelijken 2023

Veel mensen vragen zich af of het nodig is om ieder jaar je autoverzekering te vergelijken. Nodig is het niet, maar verstandig is het zeker. Het loont namelijk om minimaal 1 keer per jaar uw huidige autoverzekering onder de loep te nemen. Veel verzekeraars veranderen elk jaar de premie. Daarnaast wordt uw auto ieder jaar ouder, kunnen uw schadevrije jaren veranderen en heeft u misschien behoefte aan een extra dekking. Elk jaar uw autoverzekering vergelijken is daarom de moeite waard. Misschien vindt u dan wel een verzekering die nóg beter bij u en uw auto past.

En... overtuigd?

We hebben ons best gedaan om u te laten zien dat wij er alles aan doen om u de service en zekerheid te bieden die u zoekt in een autoverzekering. Bent u net zo overtuigd als wij dat zijn? Sluit dan nu direct en online uw verzekering af!