Kosten opstalverzekering bij InShared

Kosten Opstalverzekering

Van de hypotheek tot de broodnodige reparaties. Iedereen is het erover eens dat een huis veel geld kost. Een voordelige opstalverzekering is daarom meer dan welkom. Bij InShared zit dat gelukkig wel snor.

Wat kost een opstalverzekering?

Of u in een vrijstaande villa of in een rijtjeshuis woont, maakt uit voor wat u kwijt bent aan uw opstalverzekering. Ook de plek waar u woont heeft invloed op uw premie. Het is daarom lastig om de gemiddelde kosten voor een opstalverzekering te noemen. Eén ding is zeker: het is altijd verstandig om een opstalverzekering af te sluiten.

Heeft u schade aan uw huis, dan zijn de kosten vaak niet mis. Met een opstalverzekering bent u hier goed voor verzekerd en hoeft u zich niet druk te maken om die torenhoge rekeningen. Ook fijn: bij InShared doen we er alles aan om de premie zo laag mogelijk te houden. Zo betaalt u nooit te veel.

Welke dekkingen kan ik kiezen?

De kosten van uw opstalverzekering hangen ook af van de dekkingen die u kiest. Deze extra veiligheid hebben wij in de aanbieding:

 • Mobiele elektronica. Vindt u het een fijn idee als uw mobiele apparaten binnen en buitenshuis verzekerd zijn? Dan is deze dekking iets voor u
 • Glasverzekering De naam zegt het al; met deze dekking kunt u de ramen en ruiten van uw huis verzekeren
 • Eigenaarsbelang en Huurdersbelang. Alle (luxe) verbeteringen zoals zonnepanelen, parketvloeren en rolluiken aan uw huurhuis kunt u tegen schade verzekeren met de dekking Eigenaarsbelang en Huurdersbelang

Heb ik een inboedelverzekering én opstalverzekering nodig?

Het lijkt misschien dubbelop om een inboedelverzekering en opstalverzekering af te sluiten, maar dat is het niet. Deze verzekeringen lijken namelijk bar weinig op elkaar. Met een inboedelverzekering kunt u de spullen die in uw huis staan verzekeren. Zoals de bank en de eettafel. Alles wat echt vastzit aan uw huis, valt onder de opstalverzekering. Denk aan de kelder, de leidingen onder de grond en de zonnepanelen.

Of u een inboedelverzekering en opstalverzekering nodig heeft, kunt u het beste zelf inschatten. Vergeet alleen niet dat een ongeluk in een klein hoekje zit en de rekening na schade (bijna) altijd tegenvalt. Goed verzekerd zijn, voorkomt dan slapeloze nachten.

Bespaar op de kosten aan uw huis

Voelt een opstalverzekering als een flinke maandelijkse investering? Probeer dan te besparen op de kosten aan uw huis. Deze tips helpen:

 • Blijf in de keuken als u kookt. Even naar de supermarkt gaan als er een diepvriespizza in de oven zit, is een slecht idee. De meeste woningbranden ontstaan tijdens het koken, omdat er niet goed opgelet wordt. Blijf daarom bij de pannen
 • Maak het filter van de wasdroger schoon. Een klusje dat zo gepiept is. Doet u dit niet regelmatig, dan is er een kans dat het opgehoopte stof in dit filter in contact komt met de verwarmingselementen. Het recept voor brand
 • Gebruik geen chemische ontstopper. De chemicaliën kunnen de zwakke plekken in de riolering aantasten. Het gevolg: lekkage

Hier vindt u nog meer slimme tips om schade te voorkomen.

Waarom een opstalverzekering bij InShared?

De Opstalverzekering van InShared staat bekend als voordelig en betrouwbaar. Maar dat is nog niet alles. Dit zijn nog meer voordelen:

 • Keuze tussen Standaard en Compleet
 • Keuze tussen € 0 en € 150 eigen risico
 • U bent goed verzekerd tegen schade door o.a. brand, diefstal, inbraak, storm en water (bijvoorbeeld regen of hagel)
 • U bent niet onderverzekerd
 • Uw zonnepanelen en laadpaal voor uw auto zijn verzekerd

Benieuwd wat onze klanten van de Opstalverzekering vinden? Hier vindt u alle beoordelingen. Een verzekering bij InShared afsluiten is trouwens zo gepiept. Het begint met uw premie berekenen. Zo weet u snel wat de kosten van een opstalverzekering zijn.

Bereken nu uw premie