Opstalverzekering garagebox bij InShared

Opstalverzekering garagebox

Soms is uw huis niet groot genoeg voor al uw spullen. Een garagebox komt dan als geroepen. Staat de box op hetzelfde adres als uw woonhuis of op maximaal 500 meter afstand? Dan is bij InShared uw garagebox standaard meeverzekerd met de Opstalverzekering.

Opstal – Garagebox op hetzelfde adres

Wilt u uw garagebox verzekeren? Sluit u onze Opstalverzekering af dan is dat zo gepiept. Uw garagebox is namelijk direct meeverzekerd met onze Opstalverzekering als deze op hetzelfde adres staat. Ook fijn, het gebouw is verzekerd voor de herbouwwaarde. U bent dus nooit onderverzekerd. Wel is het belangrijk dat de garagebox met de grond verenigd of verankerd is. Heeft u een stacaravan of portakabin? Deze zijn niet verzekerd.

Opstal - Garagebox op een ander adres

Zolang uw garagebox binnen een afstand van 500 meter tot uw woonhuis staat, is hij ook meeverzekerd tegen opstalschade. Om het gebouw weer op te bouwen keren wij maximaal €25.000 uit.

Ik heb ergens anders een garagebox

Staat uw garagebox niet op hetzelfde adres of verder dan 500 meter van uw woning? Jammer, maar daar hebben wij (nog) geen passende opstalverzekering voor uw garagebox. Om teleurstelling achteraf te voorkomen, zeggen we dat maar gelijk.

Is er een eigen risico?

Bij onze Opstal- en Inboedelverzekering is het eigen risico standaard €0, maar in ruil voor een lagere premie kunt u kiezen voor een eigen risico van €150. Bij schade door storm is uw eigen risico € 200.

Inboedelverzekering voor uw garagebox

Met onze Opstalverzekering zijn alleen de stenen van uw garagebox verzekerd. Fijn, maar meestal is het juist de inhoud die telt. Voor de spullen die u in uw garagebox heeft opgeslagen, komt onze Inboedelverzekering mooi van pas. We maken een verschil tussen permanente en tijdelijke opslag.

Permanente opslag van uw spullen

Staan de spullen in uw garagebox op hetzelfde adres als uw woning of in een opslagruimte in Nederland? Dan zijn die spullen verzekerd voor een bedrag tot maximaal €10.000. Wel zijn er een paar uitzonderingen:

  • €1.250 voor losse onderdelen en accessoires van voer-, vaar- en luchtvaartuigen
  • €5.000 voor zeil- en surfplanken, kano's en opblaasbare boten zonder motor. Andere vaartuigen zijn niet verzekerd
  • €6.000 voor sieraden (€8.000 als u onze Compleetdekking afgesloten heeft)

Tijdelijke opslag van uw spullen

Het is een ander verhaal als u uw gehele inboedel tijdelijk opslaat in een garagebox. Omdat u gaat verhuizen bijvoorbeeld. Dan vergoeden wij in die situatie maximaal €150.000 voor alle spullen samen. De spullen moeten wel maximaal 9 maanden aaneengesloten in deze garagebox opgeslagen zijn én u moet nog een lopende Inboedelverzekering hebben.

Hoe meld ik schade aan mijn garagebox?

Schade is nooit leuk. Daarom hebben wij het melden van schade heel makkelijk gemaakt. Hoeft u zich daar tenminste geen zorgen om te maken.

Log in in uw digitale Verzekeringsmap en klik op de knop ‘Schademelden’. U krijgt dan van ons een aantal vragen. Zodra alles duidelijk is, gaan wij aan de slag. Is het een noodgeval? Dan kunt u natuurlijk ook onze alarmcentrale Eurocross bellen op (+31) 071 – 364 17 62.

Waarom zou ik een Opstalverzekering afsluiten bij InShared?

Niet alleen wij zijn enthousiast over onze verzekeringen, maar ook onze klanten. De voordelen op een rij:

  • Keuze tussen Standaard en Compleet
  • Keuze tussen € 0 en € 150 eigen risico
  • U bent goed verzekerd tegen schade door o.a. brand, diefstal, inbraak, storm en water (bijvoorbeeld regen of hagel)
  • U bent niet onderverzekerd
  • Uw zonnepanelen en laadpaal voor uw auto zijn verzekerd

En, ziet u het zitten? Bereken uw premie en sluit vandaag nog uw verzekering af. Zo heeft u ook meteen een verzekering voor uw garagebox.

Bereken hier uw premie