Opstalverzekering dekking afsluiten bij InShared

Opstalverzekering dekking

De dekking van onze Opstalverzekering staat als een huis. U bent namelijk nooit onderverzekerd en uw bijgebouwen zijn gedekt. En dat tegen een hele lage premie.

Wat dekt een opstalverzekering?

Met een opstalverzekering verzekert u het huis zelf. Denk aan de muren, leidingen en het dak. Voor huisbezitters is een goede opstalverzekering dus onmisbaar.

Hoe zit het met de Opstalverzekering bij InShared?

Bij InShared zit de Opstalverzekering wel snor. Zo is schade gedekt aan uw woning en tuin voor alles dat vastzit en niet verwijderd kan worden zonder het te beschadigen, door bijvoorbeeld brand, storm, bliksem, water (zoals: regen of hagel), omvallen van bomen, afbreken van takken, diefstal, inbraak en vandalisme.

U bent ook verzekerd voor schade aan bijgebouwen waar u de eigenaar van bent, wanneer deze niet verder dan 500 meter van uw woning staan.

Heeft u een schade die wij vergoeden?

Dan bent u ook verzekerd voor extra (noodzakelijke) kosten:

 • Om verdere schade te voorkomen of te beperken
 • Om een boom op te ruimen na schade door storm
 • Voor een tijdelijke vervangende woonruimte
 • Om beschadigde onderdelen van uw woning af te voeren
 • Om sloten binnen 24 uur na diefstal van uw huissleutels te vervangen

Bovenstaande is een samenvatting van onze dekking. De volledige details van de dekking staan in onze voorwaarden.

Ik wil mijn opstal extra goed verzekeren!

Dat is een goed idee! Om uw opstal extra goed te verzekeren, hebben wij de Allrisk Opstalverzekering. Met deze dekking bent ook verzekerd voor schade door andere, plotselinge en onvoorziene gebeurtenissen. Bijvoorbeeld schade doordat u tijdens het stofzuigen krassen maakt op uw vloer. Tja, die dingen gebeuren. in onze voorwaarden leest u precies wat verzekerd is.

Aanvullende dekkingen

Naast onze Opstalverzekering hebben we meer dekkingen:

 • Inboedelverzekering. Van uw gordijnen tot uw televisie, alles wat in uw huis staat is verzekerd met deze dekking
 • Mobiele elektronica. Vindt u het een fijn idee als uw mobiele apparaten binnen en buitenshuis verzekerd zijn? Dan is deze dekking iets voor u
 • Eigenaarsbelang en Huurdersbelang. Alle (luxe) verbeteringen zoals zonnepanelen, parketvloeren en rolluiken aan uw huurhuis kunt u tegen schade verzekeren met de dekking Eigenaarsbelang en Huurdersbelang
 • Glasverzekering De naam zegt het al; met deze dekking kunt u de ramen en ruiten van uw huis verzekeren

Is er een eigen risico?

Bij onze Opstal- en Inboedelverzekering is het eigen risico standaard € 0. In ruil voor een lagere premie kunt u kiezen voor een eigen risico van € 150. Bij schade door storm is uw eigen risico € 200.

Is een opstalverzekering verplicht?

Bij het kopen van een huis kloppen de meesten van ons eerst aan bij de bank. Die stelt als voorwaarde dat u een opstalverzekering afsluit als u een hypotheek wilt krijgen. Logisch, want dat geeft de bank een stukje extra zekerheid. Officieel is een opstalverzekering dus niet verplicht, maar voor de bank is het wel onmisbaar. Met een huurwoning is trouwens de verhuurder verantwoordelijk voor een opstalverzekering voor de woning.

Slimme tips om schade te voorkomen

Het is een standaard uitspraak, maar voorkomen is beter dan genezen. Echt waar. Daarom delen we bij InShared graag onze slimme tips. Zo kunt u brand aan uw woning zelf voorkomen door deze gewoontes af te leren:

 • Weglopen tijdens het koken. Het duurt even voordat het water kookt, maar een verdwaalde theedoek staat zo in brand
 • Tijdens het slapen de telefoon opladen. Als een telefoon te lang in de lader zit, kan het apparaat oververhit raken en brand veroorzaken
 • De filters van de wasmachine en droger niet schoonmaken. Het stof dat achterblijft, kan vliegensvlug in brand vliegen

Meer goede tips om brand te voorkomen, vindt u hier.

Opstalverzekering bij InShared

Wilt u uw huis goed verzekeren? Met een Opstalverzekering van InShared bent u aan het juiste adres. Dat zeggen wij niet alleen zelf, maar ook onze klanten. InShared heeft namelijk:

 • Een ruime dekking
 • Een lage premie
 • Duidelijke voorwaarden

En als klap op de figuurlijke vuurpijl: de Jaarbeloning ! Voorkomen we samen zoveel mogelijk schade? Dan blijft er geld over in de schadepot. Dat geven wij dan weer terug aan onze klanten. Vinden wij wel zo eerlijk.

En, ziet u het zitten? Bereken dan meteen uw premie.

Bereken nu uw premie