inboedelverzekering voor golfers en golfuitrusting

De Inboedelverzekering voor golfers

Voor iedereen die fanatiek (of minder fanatiek) graag een balletje slaat, is de Inboedelverzekering van InShared extra interessant. Uw golfuitrusting is namelijk goed verzekerd in uw huis en schuur, maar ook in een gehuurde locker of kluis.

Waarom is de Inboedelverzekering van InShared extra interessant voor golfers?

Golfen is voor veel mensen de ideale combinatie van een bewegings- en denksport. Je bent in de natuur, kunt praten (of zelfs netwerken!) terwijl je de holes afloopt, maar het ook zo competitief maken als je zelf wilt. Omdat het niet de goedkoopste hobby is, is het extra belangrijk dat uw golfuitrusting goed verzekerd is. Met onze Inboedelverzekering is uw golfuitrusting niet alleen in uw huis en schuur verzekerd, maar ook tijdens de verhuizing en in een gehuurde locker of kluis.

Verschil tussen de Inboedelverzekering voor golfers en een Aansprakelijkheidsverzekering

Uw golfuitrusting is verzekerd: de Inboedel­verzekering voor golfers Aan­sprakelijk­heids­ver­zekering
In schuren, bergingen, kelderboxen, garages, gemeenschappelijke ruimtes en overige bijgebouwen en buitenruimten
In uw garage, schuur, garagebox, berging en kelderbox buiten het risicoadres
In auto’s, aanhangwagens, boten en caravans
In een locker of kluis
Tijdens een verhuizing
U bent verzekerd als u per ongeluk iemand raakt met uw golfbal

Uw golfuitrusting verzekerd in een locker of kluis

Even helemaal uw hoofd leegmaken en genieten van de natuur. Tijdens het golfen hoeft u zich niet druk te maken om de spullen die in een gehuurde locker of kluis liggen. Raakt u de sleutel kwijt of wordt er ingebroken? Dan krijgt u een vergoeding van maximaal €1.000,- per gebeurtenis. Een geruststellend idee!

En tijdens een verhuizing?

Misschien zit uw golfuitrusting in de eerste verhuisdoos of laat u het liever een tijdje in de opslag staan. Terwijl u druk bent met het inrichten van uw nieuwe huis, is het wel belangrijk dat uw golfspullen goed verzekerd zijn. Met onze Inboedelverzekering hoeft u zich daar geen zorgen om te maken. Uw golfuitrusting verzekeren wij:

  • Tijdens vervoer/verhuizing. Dekking: bij vervoer van de inboedel bij verhuizing of transport naar of van een herstel-of bewaarplaats. Vergoeding: tot maximaal €150.000,- per gebeurtenis voor dezelfde dekking als binnen het woonhuis.
  • Bij tijdelijke opslag of verblijf van de gehele inboedel buiten het risicoadres, in een gebouw in Nederland. Het moet bij schade of verlies gaan om onvoorziene, plotseling optredende oorzaken. Verzekerd voor maximaal 9 maanden en een vergoeding tot maximaal €150.000,- per gebeurtenis.

Verschil met een Aansprakelijkheidsverzekering

Verzekeringen speciaal voor golfers zijn er genoeg. Alleen zijn die anders dan de Inboedelverzekering van InShared. Het gaat meestal om een Aansprakelijkheidsverzekering, u bent dan verzekerd als u aansprakelijk wordt gesteld bij bijvoorbeeld schade of een letsel. Zoals wanneer iemand wordt geraakt door een verdwaalde golfbal. Uw golfuitrusting is bij deze verzekering niet verzekerd, met onze Inboedelverzekering wel.

we all benefit