Auto gestolen

Mijn auto is gestolen! Wat nu?

U begint met het melden van de diefstal bij de alarmcentrale en doet aangifte bij de politie. Heeft u een Beperkt Casco, Beperkt Casco EXTRA of Allrisk autoverzekering? Dan wordt uw schade gelukkig vergoed.

Schademelden

Om te beginnen belt u ons. Onze alarmcentrale is 24/7 bereikbaar op nummer +31 (0)71 364 17 62 . Wij regelen vervangend vervoer (als u een Beperkt Casco EXTRA of Allriskverzekering heeft) of spreken met u een vergoeding van € 15 per dag af voor maximaal 30 dagen. En we geven uw gestolen auto op als vermist in het VOR (Vermiste Objecten Register) van de Stichting VBV. Daarmee kan uw auto sneller worden teruggevonden. U mag ook zelf aan het VOR doorgeven dat uw auto is verdwenen. Dit kan via www.stichtingvbv.nl . Ook kunt u 24 uur per dag contact opnemen met de VOR-helpdesk. Het telefoonnummer is +31 (088) 00 87 444 . Zij zijn iedere dag van 07.00 tot 23.00 uur te bereiken

20 dagen vindtijd

InShared neemt 20 dagen de tijd om uw auto te laten opsporen. Daarna krijgt u de schade vergoed als u een Beperkt Casco (EXTRA) of Allrisk autoverzekering heeft.

Vervangend vervoer

Als u een Beperkt Casco (EXTRA) of Allrisk autoverzekering heeft regelen we vervangend vervoer. Of u ontvangt maximaal 30 dagen lang een vergoeding van € 15 per dag.

Met een WA-verzekering

Helaas, diefstal is niet verzekerd bij een WA-verzekering .

Met een Beperkt Casco (EXTRA) verzekering

Met een Beperkt Casco of Beperkt Casco EXTRA autoverzekering krijgt u diefstal van uw auto vergoed, min uw eigen risico. Wij vergoeden u op basis van:

 • Bij schade aan uw auto maximaal de reparatiekosten
 • Bij diefstal of totaal verlies van uw auto maximaal:
  • De nieuwwaarde bij auto’s jonger dan 1 jaar
  • Aanschafwaarde tot 1 jaar na aankoop. En de auto gekocht is bij een bedrijf dat bij de Kamer van Koophandel staat ingeschreven als bedrijf dat handelt in personenauto’s
  • Vervangingswaarde plus 10% (tot maximaal aanschafwaarde) in alle andere gevallen

Verder vergoeden wij ingebouwde accessoires, met een waarde van maximaal €5.000 (accessoires zijn extra spullen die niet bij het standaardmodel horen en later zijn ingebouwd of een elektrische laadkabel waarmee u de auto kunt opladen).

Als u een Allrisk autoverzekering heeft

Met een Allrisk autoverzekering krijgt u diefstal van uw auto volledig vergoed, min uw eigen risico. Wij vergoeden u op basis van:

 • Bij schade aan uw auto maximaal de reparatiekosten
 • Bij diefstal of totaal verlies van uw auto maximaal:
  • Nieuwwaarde als de auto jonger dan 3 jaar is en u de 1e eigenaar bent
  • Aanschafwaarde bij tweedehands auto’s tot 3 jaar na aankoop. En de auto gekocht is bij een bedrijf dat bij de Kamer van Koophandel staat ingeschreven als bedrijf dat handelt in personenauto’s
  • Vervangingswaarde plus 10% in alle andere gevallen (tot maximaal aanschafwaarde)
 • Een maximale vergoeding van €5.000 voor ingebouwde accessoires (accessoires zijn extra spullen die niet bij het standaardmodel horen en later zijn ingebouwd of een elektrische laadkabel waarmee u de auto kunt opladen)