Inboedelverzekering berekenen

Waarom onze Inboedelverzekering

  • Lage premie, top Inboedelverzekering
  • Keuze tussen dekking Standaard of Compleet en € 0 of € 150 eigen risico
  • Niet onderverzekerd
Vul uw postcode en huisnummer in
Hallo, ik ben de chatbot van InShared en ik weet (bijna) alles. Wat is uw vraag?

Hoe berekent u de premie?

Sommige schade is niet te voorkomen. Met onze Inboedelverzekering zijn uw spullen goed verzekerd bij schade, verlies, brand en diefstal. Bereken binnen 1 minuut de premie van onze voordelige Inboedelverzekering.

Wij berekenen de premie voor uw Inboedelverzekering onder andere op basis van uw persoonlijke situatie. We kijken bijvoorbeeld de eerste 6 jaar na aanschaf naar de nieuwwaarde van uw inboedel. Groot voordeel van InShared? U bent ook in de toekomst niet onderverzekerd.

Woonverzekering

Kies en bereken de inboedelverzekering die bij u past

Welke verzekering past het beste bij u? En welke schade wordt met welke dekkingen vergoed? Bekijk het overzicht met de belangrijkste verschillen en bereken de premie voor uw Inboedelverzekering.

logo inshared
logo Aegon
logo Reaal
logo OHRA
Sieraden
tot 5500
tot 3000
tot 2500
tot 6000
Audio en video apparatuur
tot 15000
tot 6000
tot 10000
tot 15000
Dagelijks opzegbaar
Jaarbeloning
Peildatum: 8-5-2020

Voor extra zekerheid

Wilt u ook zekerheid voor de spullen in uw huis of voor extra kostbare voorwerpen? Kijk dan eens naar onze Inboedelverzekering en aanvullende dekkingen.

Over onze Inboedelverzekering

Met een Inboedelverzekering zijn uw spullen in uw huis goed verzekerd bij schade door brand, het weer, diefstal of wateroverlast. Zelfs schade door stroomstoring bij diepvriezers en koelkasten is verzekerd. Bij InShared bent u nooit onderverzekerd.

Meer over onze Inboedelverzekering

De Jaarbeloning van InShared

In het kort: als we onnodige schade voorkomen en de kosten laag houden, dan blijft onze Woonverzekering betaalbaar én houden we geld over voor de Jaarbeloning. We all benefit.

InShared Jaarbeloning